Son Konular

Kıymalı Şehriyeli Sebze Çorbası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Kıymalı Şehriyeli Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 adet patates
1 adet havuç
Yarım kapya biber
Yarım yeşil kabak
1 kare buzluktan kuzu kıyma
1 adet arpacık soğan
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tel şehriye
En son eklemek için bebeklere uygun zeytinyağı

Kıymalı Şehriyeli Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sebzeleri, soğanı ve sarımsağı doğrayıp tencereye aldım sebzelerin doğrama boyutu değerli değil içme suyu doldurup pişmeye bıraktım.
Diğer yandan kıyma ve şehriyeyi de başka küçük tencerede pişmeye bıraktım.
Sebzeler pişince blenderdan bzzt bzzt yapıyoruz sonra pişen şehriye ve kıymayı da içine ekleyip bir taşım daha kaynatıyoruz.
En son tabağa alınca üstüne bebeklere uygun bir zeytinyağı gezdiriyoruz.
Ayrı başka pişirmemizin nedeni çorbada pütürlülük kalsın ki daha doyurucu olsun lakin tercihe nazaran onlar da çekilebilir
Kıymalı Şehriyeli Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

S

Yumurtalı Sıkma Kofte Tarifi Resimli

S

Pudingli Bisküvili Şahane Pasta

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Şehriyeli Havuç Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet büyük havuç Yarım çay bardağı tel şehriye 2 su bardağı tavuk veya et suyu (Ben tavuk suyu kullanıyorum) 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı Terbiyesi için; 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı un Yarım limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Zerdeçallı Gerdan Çorbası (Şehriyeli, Terbiyeli Efsane) Tanımı İçin Malzemeler 5 su bardağı su (gerdan haşlamadan kalan et suyu) 1 adet gerdan eti (kemiklerinden ayırıp, ayıklandı) 3 yemek kaşığı şehriye(arpa şehriye kullandım lakin tel şehriye de olur) 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı yoğurt 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Kıymalı Karnabahar Çorbası 8+ Tanımı İçin Malzemeler 1 ceviz büyüklüğünde kuzu kıyma 1 adet havuç 4-5 kısım karnabahar 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1.5 su bardağı su Kıymalı Karnabahar Çorbası 8+ Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kıyma, karnabahar ve doğranmış havucu küçük tencerede su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
10 aylık bebeğe ne pişirsem? 8- 12 Ay Tarifler - Meyve Şöleni (8+ Ay) 03 Haziran 2021. - Pırasalı Bulgur Pilavı (10+ Ay) 21 Mayıs 2021. - Ekşi Mayalı Bebek Ekmeği (8+ Ay) 30 Nisan 2021. - Muzlu Yulaflı Pratik Mama (8+ Ay) - Bebeklere İlk Omlet Tarifi: İlk Omletim (8+ Ay) - Kıymalı Karnabahar (8+...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
T
  • Soru Soru
Lahanalı Sebze Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Yarım demet maydanoz Yarım çay kaşığı karabiber 4 diş sarımsak 1 çay kaşığı kırmızı biber 1 çorba kaşığı un 1 tane patates 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 1 kase lahana 1 kase haşlanmış yeşil mercimek 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
theking
T
  1. Konular

1. 1.281.548
  2. Mesajlar

1. 1.679.557
  3. Kullanıcılar

1. 31.828