Son Konular

Kızarmış Muz Tatlısı Tarifi Resimli

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Kızarmış Muz Tatlısı nasıl yapılır
Kızarmış Muz Tatlısı hazırlanışı



Kızarmış Muz Tatlısı malzemeleri:
3 adet orta boy muz
15 gr teremyağ ballı
12 portakal
1 corba kaşığı esmer şeker
2 corba kaşığı krema
1 corba kaşığı kabak cekirdeği



Kızarmış Muz Tatlısı yapımı:

Portakalın suyunu cıkartın Muzları soyup buyuk parcalar halinde diyagonal doğrayın Teremyağı yapışmaz yuzeyli tavada eritin Dilimlenmiş muzları ekleyin ve kahverengileşinceye kadar kızartın Sonra muzları ocaktan alıp portakal suyu ve esmer şeker ekleyin

Ardından tavayı tekrar ateşe alıp baloncuklar oluşana kadar daha kızartın Tavadaki muzların sosla iyice harmanlanması icin karıştırın Muzları servis tabağına alıp uzerlerine kremayı dokun ve kabak cekirdeklerini serpin

Afiyet olsun



imageskizarmismuztatlisitarifiresimli5ad40672b77a0
 
S

Mandalinalı Jole Tarifi Resimli

S

Meyveli Ekmek Pastası Tarifi Resimli

  1. Konular

    1. 1.280.532
  2. Mesajlar

    1. 1.677.134
  3. Kullanıcılar

    1. 31.649
  4. Son üye

Geri
Üst Alt