Modoratör
Efsanevi Üye
Kızılay gönüllüsü para alır mı?
Türk Kızılay'ın görevi; uluslararası hayır kuruluşu niteliği ile savaşta ve barışta, yararlananlardan hiçbir bedel almadan ve karşılık beklemeden, amacına uygun ve gönüllülük anlayışına göre ürettiği hizmetler ve yaptığı faaliyetlerdir.
Kızılay nerelere yardım eder?
Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk …
Kızılay gönüllü olarak hangi alanda destek olmak istersiniz?
Kızılay gönüllü olarak hangi alanda destek olmak istersiniz?
Örneğin, kan ve kök hücre bağışı kampanyalarına destek olabilir, yardıma muhtaç birine yardım götürebilir, çocuklarla etkinliklerimizde bize destek sağlayabilir, engelliler için kitap okuyabilir, huzurevlerindeki yaşlıları ziyaret ederek yüzlerini güldürebilirsin.
Kızılay kaç ülkeye yardım ediyor?
Kızılay kaç ülkeye yardım ediyor?
Türk Kızılay son 10 yılda 138 farklı ülkede doğal ve insan kaynaklı afetlere müdahale etmiş, kuruluşundan bugüne 147 ülkeye yardım eli uzatmıştır. Dil, din, ırk ayrımı gözetmeden çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay, dünyanın farklı bölgelerinde milyonlarca insana yardım eli uzatır.
Kızılay'a gönüllü olarak hangi alanda destek olmak isterdiniz?
Kızılay özellikleri nedir?
Bunlar; insanlık,ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık,hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik ilkeleridir. Kızılay, tüzel kişiliğe sahip, özel hukuk hükümlerine tâbi, kâr amacı gütmeyen, yardım ve hizmetleri karşılıksız olan ve kamu yararına çalışan bir gönüllü sosyal hizmet kuruluşudur.
Gönüllü Kızılay görevlisi nasıl olunur?
Gönüllü Kızılay görevlisi nasıl olunur?
Gönüllü olmak isteyenler gonulluol.org sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kayıt olarak Kızılay gönüllüsü olabiliyor. gonulluol.org, çevrimiçi gönüllülük platformu özelliği taşıyor.
Türk kızılayında nasıl çalışılır?
Türk kızılayında nasıl çalışılır?
Kızılay'da çalışmak için gerekli bilgileri, iş ilanlarını görmek ve iş başvurularını yapmak için kariyer sitemiz kizilaykariyer.com 'u kullanabilirsiniz. "İş Başvuruları sadece www.kizilaykariyer.com adresinden bireysel olarak yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir."