Son Konular

Kizilay kimlere yardim eder?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Kızılay kimlere yardım eder?

Türk Kızılay sosyal yardım programlarından, belirlenen kriterlere uygun olmaları ve gerekli belgeleri temin etmeleri halinde; temel ihtiyaçlarını karşılayamayan dezavantajlı/zarar görebilir kişiler/gruplar yararlanabilir (Yaşlılar, kadınlar, engelliler, kronik hastalar, yoksullar, işsizler, mülteciler/sığınmacılar.

Kızılay genç gönüllüler ne iş yapar?

Örneğin, kan ve kök hücre bağışı kampanyalarına destek olabilir, yardıma muhtaç birine yardım götürebilir, çocuklarla etkinliklerimizde bize destek sağlayabilir, engelliler için kitap okuyabilir, huzurevlerindeki yaşlıları ziyaret ederek yüzlerini güldürebilirsin.

İHH ya nasıl katılabilirim?

İHH'nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu'nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.

Kızılay hangi durumlarda insanlara yardım eder?

Kızılay hangi durumlarda insanlara yardım eder?
Kızılay yaralılara bakar, tedavi eder ve savaş bölgesinden intikallerine yardımcı olur. Kızılay her türlü felakette zarar görenlerin yardımına koşar. Felaketzedelere ihtiyaç duydukları her türlü yardımı yapar. Yatacak yer, giyecek, yiyecek temin eder.

Kızılay'a üye olunca ne olur?

Kızılay'a üye olunca ne olur?
Gönüllü olduğunda bilgi, beceri ve deneyiminizi faydalı bir amaç için aktaracak, sahip olduklarını başkalarıyla paylaşacaksın. Ayrıca farklı bir sosyal çevre edinecek, bir ekibin parçası olacak, kendini farklı alanlarda geliştirebilecek ve en önemlisi faydalı ve iyi hissedeceksin.

Kızılay gönüllü puanı ne işe yarar?

Türk Kızılayın hayata geçirdiği "gonulluol.org" platformuna üye olan 135 bin 300 gönüllü, farklı alanlarda ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşarken aldığı puanlarla hem sembolik hediyeler kazanıyor hem de uluslararası görevlerde yer alma imkanı buluyor.

İHH gönüllüsü ne yapar?

Gönüllülerimiz vakfımızın çalışma alanlarından herhangi birinde görev alıp faaliyetlere destek verebiliyor. Kaynak oluşturmadan acil yardıma, sağlık hizmetlerinden eğitim faaliyetlerine, meslek gruplarıyla proje üretme ve uygulamadan tanıtım çalışmalarına kadar birçok konuda gönüllülerimizin emeği bulunuyor.

Kızılay, genel olarak dezavantajlı ve zarar görebilecek kişilere yardım etmek amacıyla faaliyet gösteren bir kuruluştur. Temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılar, kadınlar, engelliler, kronik hastalar, yoksullar, işsizler ve mülteciler gibi gruplar Kızılay'ın sosyal yardım programlarından yararlanabilirler.

Kızılay genç gönüllüler de çeşitli alanlarda faaliyet göstermektedir. Örneğin, kan ve kök hücre bağışı kampanyalarına destek sağlayabilir, yardıma muhtaç kişilere yardım götürebilir, çocuklarla etkinliklerde yer alabilir, engelliler için destek olabilir veya huzurevlerindeki yaşlıları ziyaret ederek moral destek sağlayabilirler.

İHH'ya gönüllü olarak katılmak isteyenler, İHH'nın kurumsal websitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu'nu doldurarak ve gönüllü olarak destek verebilecekleri alanları belirterek başvuru yapabilirler. Ayrıca, 0212 631 21 21 numaralı telefonu arayarak gönüllü çalışmaları hakkında bilgi alabilirler.

Kızılay, yaralılara bakım ve tedavi sağlamak, savaş bölgelerinden tahliyelerde yardımcı olmak ve felaketlerde zarar görenlere çeşitli yardımlar sunmak gibi durumlarda insanlara yardım eder. Felaketzedelere yatacak yer, giyecek, yiyecek gibi ihtiyaçları temin eder ve destek olur.

Kızılay'a üye olduğunuzda, bilgi, beceri ve deneyimlerinizi faydalı bir amaç için kullanabileceğiniz bir platforma katılmış olursunuz. Ayrıca farklı sosyal çevreler edinebilir, bir ekip içinde yer alabilir, kendinizi geliştirebilir ve daha faydalı hissedebilirsiniz.

Kızılay gönüllü puanı, Türk Kızılay'ın "gonulluol.org" platformuna üye olan gönüllüler için geçerli olan bir sistemdir. Bu puanlar sayesinde gönüllüler hem sembolik hediyeler kazanabilir hem de uluslararası görevlerde yer alma imkanı bulabilirler.

İHH gönüllüleri ise vakfın farklı alanlarında görev alabilir ve çeşitli faaliyetlere destek sağlayabilirler. Acil yardımdan sağlık hizmetlerine, eğitim faaliyetlerinden tanıtım çalışmalarına kadar birçok alanda İHH gönüllüleri etkin bir şekilde görev alabilirler.

Hangisi Arnold Schwarzenegger?

Mektup nasil yazilir ornek arkadasima?

1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.839
  3. Kullanıcılar

1. 31.784
  4. Son üye

Geri
Üst Alt