- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Kızılay özel mi?
Kızılay, tüzel kişiliğe sahip, özel hukuk hükümlerine tâbi, kâr amacı gütmeyen, yardım ve hizmetleri karşılıksız olan ve kamu yararına çalışan bir gönüllü sosyal hizmet kuruluşudur.
Kızılay personeli kadrolu mu?
Türk Kızılayı pozisyonlarının devlet memurluğu kadrolarıyla bir ilişkisi yoktur.
Kızılay kan satar mı?
Kızılay kan satar mı?

Kızılay hangi kuruma aittir?
Kızılay hangi kuruma aittir?
Kızılay 22 Ağustos1864 yılında 12 hükümetin katılımıyla İsviçre'nin Cenevre kentinde kurulmuştur. Tamamen tarafsız, bağımsız ve yansız bir kuruluştur. Kızılhaç ve Uluslararası Kızılay hareketine bağlıdır.
Kızılay çalışanları ne kadar maaş alıyor?
Kızılay personel maaşlar 6.000 ile 10.000 arasından değişkenlik gösteriyor. Genel müdür maaşları; 12.000 ile 20.000 arasında Yardımcıların ise 8.500 ile 15.000 arası değişmekte. Genel olarak şunu söyleyebiliriz, Türkiye de en yüksek maaş veren kurumlardan birisi Kızılay'dır.
Kızılay ne tür yardımlar yapar?
Kızılay Kart Bağışı
- Zekât.
- Azerbaycan'a İnsani Yardım.
- Su Kuyusu Genel Bağışı
- Kan Alma Aracı Bağışı
- Acil Afet Çadırı Bağışı
- İdlib Acil Konaklama Evleri.
- Fidye.
- Filistin Genel Bağışı
Kan para ile satılır mı?
Kan para ile satılır mı?
İnsan değerli ve mükerrem olduğundan onun parçası sayılan kanı para ile satılamaz.Bağış yapılabilir.Satılması haramdır. Ancak hasta olan kimse zarurete binaen satın alsa günaha girmez. Konuyla bağlantılı olarak:Kan nakli olanlar arasında (verici-alıcı) dinen akrabalık bağı oluşmaz.
Kızılay Gönüllü Ol Üyelik iptali nasıl yapılır?
Kızılay Gönüllü Ol Üyelik iptali nasıl yapılır?
Üyelik iptali ve hesap silme işlemi, kullanıcı tarafından kizilaymagaza.org.tr üzerinden yapılabilir. Üyeliğini bitiren kullanıcının siteye giriş yetkisi iptal edilecektir.
Kızılayı kim denetler?
Genel Merkez Yönetim Kurulu'nun Görev ve Yetkileri Madde 47 – Genel Merkez Yönetim Kurulu Genel Merkez Kurulu'nun yürütme organıdır. Bu sıfatla: a) Kızılay'ın işlerini yürütür. Genel merkeze ve şubelere bağlı bütün hizmet birimlerinin çalışmalarını inceler, yönlendirir ve denetler.