Modoratör
Efsanevi Üye
KKTC Kamu yeterlilik sınavı 2022 ne zaman?
Derece Veznedar kadrolarının Sözlü Yarışma Sınavı (Mülakat) 28 Nisan 2022 Perşembe günü yapıldı.
Mali müşavirlik yeterlilik sınavı ne zaman?
Mali müşavirlik yeterlilik sınavı ne zaman?
2021 yılında gerçekleşecek Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) sınavlarının tarihi yıllık takvimle paylaşılmıştı. Yılın ilk SMMM sınavı nisan ayında yapılmıştı, SMMM 2. Dönem sınavları ise 21-22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
Kamu sınavına kimler girebilir?
Kamu sınavına kimler girebilir?
Memurdan_Cevap. Lisans KPSS sınavına Kimler Girebilir? Lisans düzeyinde Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) üniversitelerin 4(dört) yıllık bölümlerinden mezun olan tüm adaylar katılabilir. Lisans düzeyinde yapılan Kpss sınavına tüm lisans mezunları katılıp atanabilir.
Kamu Yeterlilik Sınavı Ne Zaman 2021?
KHK Web Haber: Kamu hizmetine ilk girişte öngörülen düzeyde yeterlik belgesi alınabilmesi için yapılan Alt Düzey ve Üst Düzey Yeterlik Sınavlarının 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü, Orta Düzey ve Ortaokul Düzeyi Yeterlik Sınavlarının ise 25 Temmuz 2021 Pazar günü yapılacağı 3/2021 sayılı Genelgemizle duyurulmuştu.
2022 Ortaöğretim KPSS Başvuruları Ne Zaman?
2022 Ortaöğretim KPSS Başvuruları Ne Zaman?
KPSS ORTAÖĞRETİM: KPSS Ortaöğretim başvurusu 01.09.2022 ile 13.09.2022 tarihleri arasında yapılacak. KPSS ÖNLİSANS: KPSS önlisans başvurusu 03.08.2022 ile 15.08.2022 arasında yapılacak. KPSS 2022 NE ZAMAN? – KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 31 Temmuz'da yapılacak.
TYT başvuru nasıl yapılır 2022?
TYT başvuru nasıl yapılır 2022?
Adaylar başvurularını, 11 Şubat 2022 tarihinden itibaren elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 21.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabileceklerdir.
SMMM Yeterlilik Sınavı Ne Zaman 2021?
2021/1 Dönem SMMM Mesleki Yeterlilik Sınavları 03-04 Nisan 2021 tarihlerinde yapılacaktır.
Mali müşavirlik yeterlilik sınavı ne zaman 2022?
Mali müşavirlik yeterlilik sınavı ne zaman 2022?
16-17 Temmuz 2022 SMMM Yeterlilik Sınavı
Kamu Hizmeti Komisyonu yeni başkanı kimdir?
Kamu Hizmeti Komisyonu yeni başkanı kimdir?
KAMU HİZMETİ KOMİSYONU BAŞKANLIĞI
Kadro | İsim | Kadro Sayısı
Başkan | Kamil Kayral | 1
Üye | Zalihe Şakir | 4
Müzeyyen Yeşilada
KKTC Posta sınavı ne zaman?
Posta Dairesi'nde bulunana IV. Derece Posta Memuru münhalinin sınavı 20 Mart 2022 Pazar günü saat 16:00'da gerçekleştirilecek.
KKTC öğretmenlik sınavı ne zaman 2022?
KKTC öğretmenlik sınavı ne zaman 2022?
KGS 2 Konu Kapsamları Düzenlendi. 11 Haziran 2022 Cumartesi Günü düzenlenecek olan Kolejlere Giriş Sınavı 2'nin konu kapsamları Talim ve Terbiye Dairesi tarafından yeniden düzenlenmiştir. Yani düzenlemeye ekteki dokümandan ulaşabilirsiniz.
Kamu Hizmeti Komisyonu üyeleri kimlerden oluşur?
Kamu Hizmeti Komisyonu üyeleri kimlerden oluşur?
Kamu Hizmeti Komisyonu Devlet Başkanı tarafından atanan bir Başkan ve dört Üyeden oluşur.
Kamu sınavı ne zaman?
KPSS lisans başvuruları 24 Mayıs tarihinde başlayacak ve 6 Haziran'a kadar devam edecek. İlk oturum olan genel yetenek genel kültür oturumu ise 31 Temmuz tarihinde düzenlenecek. KPSS Alan Bilgisi oturumu 6-7 Ağustos'ta, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 14 Ağustos'ta, DHBT 27 Kasım'da yapılacak.
KKTC kamu sınavına kimler girebilir?
KKTC kamu sınavına kimler girebilir?
Lise veya Meslek Lisesi veya dengi okul mezunları ile lise üstü 2 yıllık önlisansı olanlar için. Üniversite veya en az 4 yıllık Akademi veya Yüksek Okul mezunları ile daha üst düzeyde eğitim alanlar için.
Lefkosanin posta kodu nedir?
Lefkosanin posta kodu nedir?
10651097990109904099100Lefkoşa/Posta kodları