haberci
Meraklı Üye

"Güven Bana" yarışmasında merak edilen sorulardan biri olan Koç Katımı hangi mevsimin belli bir dönemi için kullanılan ifadedir sorusuyla karşı karşıyayız. Bu ifade hangi mevsimi temsil ediyor dersiniz? İlkbahar mı, yaz mı, sonbahar mı yoksa kış mı?
Koç Katımı hangi mevsimin belli bir dönemi için kullanılan bir ifade olduğunu biliyor musunuz? Doğru cevap C: Sonbahar!
"Güven Bana" yarışmasının formatı oldukça ilginç. Kazanmak için sadece bilgi sahibi olmak yetmiyor, aynı zamanda güven duygusunu da ön planda tutmak gerekiyor.
Yarışmada birbirini tanımayan yarışmacılar aileleriyle birlikte stüdyoda büyük ödül için mücadele ediyorlar. Kazanmak için sadece bilgi değil, aynı zamanda birbirlerine güvenmeleri ve güven vermeleri de gerekiyor.
Yarışmanın heyecan dolu anlarında yarışmacılar birbirlerine "Güven Bana" diyerek bağlılıklarını ortaya koyuyorlar. Peki, sonunda kim para ödülünü kazanacak, kim güveni tesis edecek? Hırsların gölgesinde neler yaşanacak? Bu ve benzeri soruların cevapları "Güven Bana" yarışmasının heyecan dolu bölümlerinde sizi bekliyor.