Modoratör
Efsanevi Üye
Koç Üniversitesi tam burs ne kadar?
Tam başarı bursu: Bu burstan yararlanan öğrenciler öğretim ücretinin tamamından muaf olarak dokuz ay süreyle ayda 390 TL burs desteği alabiliyor. Ayrıca yarı zamanlı çalışma karşılığında yurtlarda ücretsiz olarak kalabiliyor.
Tıp okuyanlar öğrenciler ne kadar burs alıyor?
Tıp okuyanlar öğrenciler ne kadar burs alıyor?
Vakıf yaptığı açıklamada 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine 500 TL karşılıksız burs verecek. Burs başvuruları internet üzerimden online olarak yapılırken, şahsen başvuru alınmayacağı duyuruldu.
Medipol bursu ne kadar?
Medipol bursu ne kadar?
501-750 arasında yer alan öğrenciye 2.000 TL tutarında aylık eğitim bursu ( yılda 7 ay boyunca) ile ücretsiz yurt ve yemek olanağı, 751-1000 arasında yer alan öğrenciye 1.500 TL tutarında aylık eğitim bursu ( yılda 7 ay boyunca) ile ücretsiz yurt ve yemek olanağı verilecektir.
Bilgi Üniversitesi burs kesiliyor mu?
Burs İngilizce Hazırlık Programı için 2 yıl ( Öğrenim dili İngilizce olan programlar için geçerlidir), lisans programlarında 6 yıl, önlisans programlarında 3 yıl geçerlidir. Belirtilen süreler bittiğinde ÖSYM bursları kesilir.
Bahçeşehir Üniversitesi ne kadar burs veriyor?
Bahçeşehir Üniversitesi ne kadar burs veriyor?
2- Bahçeşehir Üniversitesinin % 50 burslu olarak ilan edilen programlarına yerleştirilmiş iseler, bakiye % 50 öğretim ücreti üzerinden %25 burs sağlanır. 3- Bahçeşehir Üniversitesinin % 25 burslu olarak ilan edilen programlarına yerleştirilmiş iseler, bakiye % 75 öğretim ücreti üzerinden %25 burs sağlanır.
Tıp fakülteleri ne kadar burs veriyor?
Tıp fakülteleri ne kadar burs veriyor?
İlk 6 bin arasında yer alan Tıp Fakültesi öğrencileri aylık 1500, ilk on binde olanlara aylık 1000 TL burs veriliyor. Diğer bölümler için ilk 75 bin sıralamaya kadar ortalama 1000 TL burs verilmektedir.
Medipol Üniversitesi kaç TL?
İstanbul Medipol Üniversitesinde eğitim-öğretim ücretlidir. Uluslararası Tıp Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ile Eczacılık Fakültesi İngilizce Programı zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı için 64.900 TL'dir.
Üniversite Burs kaç ortalamada kesilir?
Üniversite Burs kaç ortalamada kesilir?
Eylül 2018'de KYK burs yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre not ortalaması 4'lük sistemde 2.00'nin altında olan öğrencilerin bursu kesilir. Almakta olduğunuz bursun devam edebilmesi için not ortalamanızın ekim ayındaki YÖKSİS kayıtlarında 2.00 ve üzeri olması gerekmektedir.
Yeditepe Üniversitesi Burs kaç yıl?
Yeditepe Üniversitesi Burs kaç yıl?
Burslar, Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Programı'nda geçirilebilecek süreyi de kapsamakta olup öğrencinin yerleştirildiği programdaki normal öğrenimi süresince (4 yıllık programlarda 10; 5 yıllık programlarda 12; 6 yıllık programlarda 14 yarıyıl) akademik başarıya bakılmaksızın devam eder.