Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Kocaeli'deki fabrika yangınına ilişkin gözaltına alınan 11 zanlı adliyede

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Kocaeli'deki fabrika yangınına ilişkin gözaltına alınan 11 zanlı adliyede

Dilovası ilçesinde 6 kişinin hayatını kaybettiği kozmetik fabrikasındaki yangına ilişkin gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

691306083c4bb556__w1200xh900.jpg

691305fc72495957__w1200xh786.jpg

6 kişiye mezar olan işletme...

Dilovası ilçesinde Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir kozmetik fabrikasında 8 Kasım'da çıkan yangında Tuğba Taşdemir ile kuzeni Nisanur Taşdemir, Cansu Esetoğlu, Hanım Gülek, Esma Gikan ve Şengül Yılmaz hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

11 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında aralarında iş yeri sahibi K.O. ve vardiya amirlerinin bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığının, Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde 8 Kasım'da çıkan yangına ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında yakalanan 11 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İş yeri sahibi K.O., oğlu İ.O., yeğeni A.A.O. ve zanlılar G.G., G.B., H.E., A.O.A., O.Y., Ö.A., G.D. ile A.O. güvenlik önlemleri altında İl Emniyet Müdürlüğünden çıkarıldı.

ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Vardiya amirleri ve zanlıların kaçmasına yardımcı olduğu belirlenenlerin de arasında bulunduğu şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından Gebze Adliyesi'ne götürüldü.

1. Konular

1. 1.284.135
  2. Mesajlar

1. 1.687.303
  3. Kullanıcılar

1. 32.598
  4. Son üye

Geri
Üst Alt