- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.883
- Meslek
- Webmaster
Kontrol tweeti nedir?
Tweet etkinliği kontrol paneli nedir? Tweet etkinliği kontrol paneli, Tweetleriniz ve bunların kitlenizde nasıl yankı uyandırdığı hakkında daha fazla bilgi almak amacıyla kullanabileceğiniz bir araçtır. Örneğin: İnsanların Tweetlerinizle nasıl etkileşim kurduğunu gerçek zamanlı olarak görün.
Twitter sizin için önerilenler neye göre çıkıyor?
Twitter, bulunduğunuz şehir veya ülke gibi konumunuza dayalı önerilerde de bulunabilir. Tweetleriniz, takip ettiğiniz kişiler, görüntülediğiniz veya farklı etkileşimlerde bulunduğunuz hesaplar ve Tweetler gibi, Twitter'daki etkinliklerinize dayalı öneriler sunabiliriz.
Twitter'da hangi durumlarda karşı tarafa bildirim gider?
Twitter'da hangi durumlarda karşı tarafa bildirim gider?
Bazen sistemlerimizin veya ekiplerimizin gerçekleştirebileceği eylemler hakkında daha fazla bilgi vermek için bir hesaba veya Tweete bildirim ekleyebiliriz. Bazı durumlarda bunun nedeni, davranışın Twitter Kuralları'nı ihlal etmesidir.
Tweetlerimi nasıl silerim?
Tweetlerimi nasıl silerim?
Tweet silme
- Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
- Adım 2. Profil'e dokunun.
- Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
- Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
- Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.
Twitter'da senin için önerilenler nasıl kapatılır?
Twitter Önerilerini Kapatma Nasıl Yapılır?
- Ayarlar > İçerik tercihleri > Sessize alınanlar yolunu takip edin.
- Buraya bir kaç kod yazılacak.
- suggest_activity_tweet ve suggest_recycled_tweet_inline şeklinde ayrı ayrı yazınız.
- Takip ettiklerinizden birisinin beğeni önerileri artık size gösterilmeyecektir.
Twitter arama önerisi yasağı nedir?
Arama sonuçlarınızın alakalı olabilmesi için Twitter, arama sonuçlarını filtreleyerek kaliteli Tweet ve hesapları gösterir. Arama kalitesini düşürebilecek ya da diğer kullanıcıların arama deneyimini kötüleştirebilecek içerikler, Twitter aramadan otomatik olarak kaldırılabilir.
Twitter hesabı açınca bildirim gider mi?
Twitter hesabı açınca bildirim gider mi?
Normalde hayır. Ayarlardan telefon nunaramla bulunayım diye bir özellik var onu ve rehber senkronizasyonunu kapatın.
Twitter'da retweet nasıl silinir?
Twitter'da retweet nasıl silinir?
Retweetleri nasıl kapatabilirim? Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS'ta dişli simgesine veya web ve Android'de taşma simgesine dokunun).