Modoratör
Efsanevi Üye
Konya şebeke suyu içilebilir mi?
Konyalı hemşehrilerimiz de gönül rahatlığıyla çeşme suyunu içebilirler." Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin su kalitesini günlük denetlediklerini vurgulayan Altay, apartmanlardaki ve sitelerdeki depoların periyodik olarak temizlenmesi gerektiğini hatırlattı.
Erzurum Musluk suyu içilir mi?
Erzurum Musluk suyu içilir mi?
Dr. Muhammet Atamanalp, vatandaşların rahatlıkla musluk suyu içebileceğini söyledi. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Muhammet Atamanalp, Erzurum'da içme suyunun Avrupa standartlarında arıtıldığını belirterek, "Ben musluk suyu içiyorum, vatandaşlar da musluk suyu içebilir" dedi.
Tekirdağ Musluk suyu içilir mi?
Tekirdağ Musluk suyu içilir mi?
Şuanda Tekirdağ genelinde hiçbir kuyuda arsenikli su probleminin olmadığını ifade eden Orta "Damacana su içiliyorsa şebeke suyu da gönül rahatlığı ile içilebilir" dedi. Musluk suyunun içilmesinde herhangi bir sakıncanın olmadığını söyleyen TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr.
Konya musluk suyu içilir mı?
Konya'da suyun kalitesinde herhangi bir problem yok. Çeşmelerden suyu güvenli bir şekilde içebilirsiniz." diye konuştu.
Hangi şehirlerin suyu içilir?
Hangi şehirlerin suyu içilir?
Taşı toprağı altın ülkemizin çeşmesinden su içilebilen şehirleri
- Isparta. Çeşmesinden su içilebilen şehirlerin başında gelir Isparta.
- Malatya- Kale. Gerçek doğal kaynak suyu!
- Erzurum.
- Adana.
- Artvin.
- Kayseri.
- Trabzon.
- Antalya.
Konya musluk suyu içilir mi?
Konya musluk suyu içilir mi?
Tekirdağ suyu temiz mi?
Tekirdağ ve ilçelerinde en kötü puanı alan ilçe oldu. Yapılan incelemelerde Süleymanpaşa'da yer alan plajlardan denize girme, deniz suyu temizliği, kolibasil oranı, yoğunluk oranı, park, yemek, sağlık vb tüm konuların incelendiği değerlendirmede 9 tanesi "İYİ" puan alırken, 3 plaj "KÖTÜ" puan aldı.
Konya'nın içme suyu nereden geliyor?
Konya'nın içme suyu nereden geliyor?
Bu devirde de Konya içme suyu kaynaklarinin sehrin batisindaki daglarin yamacinda bulunan Dere, Basarakavak, Tepeköy ve Sille sulari oldugu anlasilmaktadir. Bu sular, birtakim kaynaklarla da beslenerek Meram baglarina inmekte buralarda içme ve sulama suyu olarak sarfedildigi gibi bir kismi da Konya ya getirilmektedir.