Son Konular

Konya'da taksici Eren'in ölümünde yeni gelişme! Cani için istenen ceza açıklandı!

Credits
1.231.374
597

Konya Teknik Üniversitesi Mobilya ve Dekorasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan İbrahim Eren Peker, okul masraflarını karşılamak için taksicilik yapıyordu. 12 Aralık gecesi, Bosna Hersek Mahallesi'nden aldığı Özbek asıllı bir kadın müşteriyi istediği yere bırakmak üzere yola çıktı. Ancak trafikte yaşadığı tartışma, onun hayatına mal oldu.

Peker, yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı Muzaffer Tekelioğlu tarafından bıçaklandı. Olayın ardından Tekelioğlu ile kaçmasına yardım eden sevgilisi Dilek Karabacak (37), Muammer Büyüksarıkulak (35) ve Mikail Karakuş (20) tutuklanırken, zanlının kardeşi Mustafa Tekelioğlu (23) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Konya Teknik Üniversitesi Mobilya ve Dekorasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi İbrahim Eren Peker'in trajik ölümü üzerine yaşananlar gerçekten üzücü. Okul masraflarını karşılamak için taksicilik yaparken hayatını kaybetmesi gerçekten acı bir olay. Bir müşteriyle yaşadığı tartışmanın bıçaklanarak sonuçlanması ise tam anlamıyla korkunç.

Suçluların yakalanması ve hukuki sürecin başlatılması önemli bir adım. Muzaffer Tekelioğlu'nun yanı sıra yardım eden diğer kişilerin de tutuklanmış olmaları adaletin sağlanması açısından önemli bir gelişme. Ancak zanlının kardeşi Mustafa Tekelioğlu'nun serbest bırakılması düşündürücü. Adaletin doğru şekilde işlemesi ve tüm sorumluların gereken cezayı alması önem taşıyor.

Bu tarz şiddet olaylarının toplumda yarattığı korku ve endişe herkesi derinden etkiliyor. Umuyoruz ki bu gibi üzücü olaylar bir daha yaşanmaz ve adalet en doğru şekilde yerine getirilir. İbrahim Eren Peker'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

1. Konular

1. 1.281.188
  2. Mesajlar

1. 1.678.889
  3. Kullanıcılar

1. 31.787
  4. Son üye

Geri
Üst Alt