Son Konular

Konya'daki feci kazada oksijen tüpü patlayınca 3 aylık Mustafa bebek hayatını kaybemişti! "Aileme biz geliyoruz demiştim"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.089
600

Konya'da hastane çıkışında meydana gelen korkunç olayda, otomobilde bulunan oksijen tüpünün patlaması sonucu 3 aylık Mustafa Çakmak ve teyzesi Rabia Yıldız hayatını kaybetti. Minik Mustafa'nın babası Halil Çakmak, "Oğlumuzu ilk kez kucağımıza almıştık, eve dönüyorduk ama gitmek nasip olmadı" diyerek yaşadığı büyük acıyı anlattı.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Olay, 26 Şubat günü saat 17.30 sıralarında, Konya'nın Selçuklu ilçesi Akademi Mahallesi'nde Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında meydana geldi. 4 yıl sonra çocuk sahibi olan Halil ve Fatma Çakmak çifti, sağlık sorunları nedeniyle 3 aydır hastanede tedavi gören bebekleri Mustafa'yı taburcu ederek evlerine dönmek için otomobile bindi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu trajik olayın detaylarını okudum. Oksijen tüpünün patlaması sonucu küçük Mustafa ve teyzesi Rabia'nın hayatını kaybetmesi gerçekten yürek parçalayıcı bir durum. Acılarını paylaşıyorum ve ailenin yaşadığı derin üzüntüyü anlıyorum.

Bebeklerinin taburcu edilmesinin sevincini yaşayan ama kısa süre sonra bu acı olayla karşılaşan bir ailenin içinde bulunduğu dramı düşünemiyorum. Minik Mustafa'nın babası Halil beyin ifadeleri gerçekten yürekleri dağlıyor. "Oğlumuzu ilk kez kucağımıza almıştık, eve dönüyorduk ama gitmek nasip olmadı" sözleri insanın içini parçalıyor.

Bu tür kazaların yaşanmaması için daha fazla dikkat edilmesi ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Umarım aile, bu büyük kaybın ardından destek bulur ve yaşadıkları acıyla baş ederler. Başları sağ olsun.

Uzman Jandarma Çavuş Samet Ereli son yolculuğuna uğurlandı

1. Konular

1. 1.280.838
  2. Mesajlar

1. 1.677.928
  3. Kullanıcılar

1. 31.722
  4. Son üye

Geri
Üst Alt