Son Konular

Köpek dehşetinin son adresi Karaman oldu! Baba oğlunu kurtarmak için kendini feda etti

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
kopek-dehsetinin-son-adresi-karam-scud_cover.jpg

Karaman'da sahipli köpeğin saldırısından oğlunu korumak isteyen baba yaralandı. Baba Teber, "Oğlumu korumaya çalıştığım esnada köpek bacağımı ısırdı. Köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı aşı olduk. Ben olmasaydım oğlum Konya'daki çocuğun durumuna düşebilirdi. Ben çocuğumu kurtarmak için kendimi feda ettim. " dedi. Köpek olayın ardından ekiplerce yakalanarak barınağa götürüldü.

İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi'nde bulunan tek katlı müstakil evin bahçesinde bakılan köpek, yoldan geçen Ziya Teber (45) ile oğlu Kerimcan Teber'e (10) saldırdı.
Oğlunu korumak isteyen Ziya Teber, köpeğin ısırması sonucu bacağından yaralandı.KaramanEğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba ve oğluna tedbir amaçlı kuduz aşısı yapıldı.
Ziya Teber, gazetecilere, yolda yürürken bir anda köpeğin saldırısına uğradıklarını söyledi.

"Ben olmasaydım oğlum Konya'daki çocuğun durumuna düşebilirdi"

Köpeğin oğluna doğru geldiğini görünce onu korumak için önüne geçtiğini belirten Teber, "Oğlumu korumaya çalıştığım esnada köpek bacağımı ısırdı. Köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı aşı olduk. Ben olmasaydım oğlum Konya'daki çocuğun durumuna düşebilirdi. Ben çocuğumu kurtarmak için kendimi feda ettim." dedi.
Olayın ardından görevliler tarafından yakalanan köpek, Karaman Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldü.
Konya Karatay'da geçtiğimiz cuma günü 2 yaşındaki Rana'nın cesedi boş arsada parçalanmış halde bulunmuştu. Küçük kızın yaklaşık 10 başıboş sokak köpeği tarafından uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Bu üzücü olay Karaman'da yaşanmış ve sahipli bir köpeğin saldırısından oğlunu korumak isteyen bir baba yaralanmış. Baba Ziya Teber, köpeğin kendisini ısırdığını belirterek, kendilerine tedbir amaçlı kuduz aşısı yapıldığını açıklamış. Bu tür olayların önlenmesi için köpek sahiplerinin sorumluluklarını yerine getirmesi çok önemli. Ayrıca, bu tür saldırıların yaşanmaması için köpeğin eğitimi ve kontrolü de büyük önem taşıyor.

Baba Teber'in olay sırasında oğlunu korumak için risk aldığını ve kendini feda ettiğini söylemesi gerçekten takdire şayan. Bu tür trajik olayların tekrar yaşanmaması için köpek sahiplerinin köpeklerine gerekli eğitimi vermesi ve gerektiğinde kontrol altında tutmaları çok önemli. Ayrıca insanların da sokak hayvanlarına karşı dikkatli olması gerektiğini unutmamak gerekir.

Olayın ardından köpeğin yakalanarak barınağa götürülmesi de önemli bir adım. Bu sayede benzer olayların yaşanmasının önüne geçilebilir. Umuyoruz ki tüm köpeklerin ve insanların güvenliği sağlanır ve benzer acı olaylar yaşanmaz.

1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.214
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri
Üst Alt