Korkmaz markası kime ait?
Korkmaz, 1972 yılında Hakkı Korkmaz tarafından kurulan, Türkiye merkezli bir paslanmaz çelik mutfak eşyaları ve elektrikli ev aletleri üretim şirketidir.Mehtap Tencere sahibi kim?
Mustafa Öncel tarafından kurulan Selçuklu Holding bünyesinde yer alan Mehtap Mutfak Eşyaları Sanayi ve Ticaret A. Ş.'ye ait mutfak ürünleri markasıdır. Mehtap, 1960 yılında DuPont Teflon'un Türkiye'de lisanslı ilk kullanıcısıolarak Türkiye'de ilk kez Teflon kaplı ürünlerin üretimine başlamıştır.Küçük bir atölye ile yola çıkan, büyüyen, sonra da dünyanın dört bir yanına ihracat yapan bu aile şirketlerinin öykülerini Capital'de sık sık okuyorsunuz. İşte benzer bir başarı öyküsü de Kandıralı Korkmaz Ailesi'ne ait.
Korkmazlar nereli?
Korkmazlar nereli?1972 yılında İstanbul Mercan'da 50 m²'lik küçük bir atölyede sürahi, çay tabağı ve çay kaşığı üretimi ile temelleri atılan Korkmaz markası bugün 100'e yakın ülkeye ihracatı, yılda 6.5 milyonluk ürün üretimi ve 1.250 çalışanı ile Türkiye'nin büyük bir markası olmasının yanı sıra dünyanın önde gelen Türk markaları …
Kerim Korkmaz kimdir?
Kerim Korkmaz kimdir?1970 yılında Kocaelinin Kandıra ilçesinde dünyaya geldi. Haydarpaşa meslek lisesini bitirdikten sonra İstanbul teknik üniversitesi sakarya mühendislik fakültesinde eğitim hayatına devam etti. Korkmaz Mutfak Eşyaları yönetim kurulu üyesi olan Kerim Korkmaz evli ve 2 çocuk babasıdır.
Emsan yerli üretim mi?
Emsan Türkiye'de 23 farklı üreticide kendi tarif ettiği kalite kriterlerine göre üretim yaptırıyor. Ürünlerin tasarımlarını kendi bünyesinde yapıyor. Yurtdışında üretilenler de var, ancak yüzde 80'i Türkiye'de üretiliyor.Mehtap granit efektli ne demek?
Granit efektli tencere ne demek? Granit efektli tavanın granit tava ile alakası yoktur. Granit tavaların üst yüzeyi organik granit malzemesi ile kaplanmaktadır. Granit efektli tavalar ise sıradan tavalar gibi alüminyum veya teflon ile kaplama yapılmaktadır.Kuvars serisi tencere ve tavalar, gövdesinin döküm olması sebebiyle yamulmalara karşı ekstra dayanıklıdır. Tek tek alabileceğiniz 2 boy derin tencere, 2 boy pilav tenceresi ve 2 boy tavası olan Kuvars serisi ürünleri 2 yıl garantilidir. Paslanmaz çelik kulpları ürünün yıllarca yepyeni görünmesini sağlar.
SBK Holding şirketleri hangileri?
SBK Holding şirketleri hangileri?Mega Varlık Yönetim A.Ş., Komak Isı Yalıtım sistemleri, SBK Holding Biofarma İlaç sanayi, Unico Sigorta, Münir Şahin İlaç Sanayi, Ecem İlaç Pazarlama, İstanbul Doğu Batı Derneği, Bugaraj Elektronik Ticaret, Hexagon Mühendislik, Auto Alsat Bilişim Otomotiv, Vaniköy Sigorta, Komak Madeni Yağ Akaryakıt, Boğaziçi Cam …
Üç kuruş Korkmaz kim?
Üç kuruş Korkmaz kim?Üç Kuruş dizisinde Korkmaz karakterini Mehmet Bozdoğan'dır.
Korkmaz mağazası nerede var?
Satış Noktaları- ANATOLİUM MARMARA. SOĞANLIK YENİ MAH SOĞANLIK D 100 KUZEY YAN YOL CAD.NO.72 B60-61 KARTAL ISTANBUL/TR.
- BAĞDAT CADDESİ Caddebostan Mah.
- KONYA M1. Yazır Mah.
- NOVALAND. Selçuklu Mahallesi Veysel Karani Cad.
- PANORA. Oran Mah., Turan Güneş Blv.
- 41 BURDA AVM. İZMİT 42 EVLER KÖRFEZ MAH.
- A CİTY AVM.
- AFYON PARK AVM.
Emsan hangi firmaya ait?
Emsan Mutfak Gereçleri A.Ş., 1971 yılında kuruldu. 2008 yılında Karaca Zücaciye tarafından satın alındı. Emsan Türkiye'de 23 farklı üreticide belirttiği kriterlerine göre üretim yaptırıyor. Ürünlerin tasarımlarını kendi bünyesinde yapıyor ve yüzde 80'i Türkiye'de üretiliyor.Sağlıklı alaşımlardan bir araya getirildiği için granit tencere sağlıklı mı sorusunun yanıtı sağlıklı olacaktır çünkü bu tencereler doğal niteliktedir. Doğal nitelikte olan bu tencerelerin temizlenmesi sayesinde defalarca kez kullanıp yıkayabilirsiniz.