Son Konular

"Korku Dolu Kaza: Ucube Alt Geçit'te 5 Kişi Yaralandı"

Credits
1.240.877
white.jpg

Samsun'a denize gitmeye çalışan arkadaşlar, Yeşilkent Alt Geçit'te kaza yaptı. Araç, beton bariyere çarptı ve içindeki 5 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde gerçekleşti. Çorum'da aynı işyerinde çalışan arkadaşlar, Salı günü izinli olmalarını fırsat bilerek denize gitmeye karar verdiler. Ancak Muhammet Cemil Çakmak'ın kullandığı araç, Yeşilkent Alt Geçit'te kontrolü kaybederek kaza yaptı. Kazada yaralananlar arasında sürücü Muhammet Cemil Çakmak, Ali Haydar Kaya, İlayda Güneş, Fatma Ülkü Var ve Rüzgar Koçak bulunmaktadır. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yeşilkent Alt Geçit, geçmişte birçok kazaya sahne olmuş ve artık "ucube alt geçit" olarak anılmaya başlanmıştır. Vatandaşlar, sürekli kazaların yaşandığı bu noktada gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını talep etmektedir.

Zhengzhou ve Lüksemburg Arasında Yeni Hava Kargo Rotası Başladı!

Benzer Konular

Tokat'tan Samsun'a mezuniyet törenine giden üniversite öğrencisi kız ve ailesi, Yeşilkent Alt Geçit'te kaza yaptı. Araç beton bariyere çarptı ve kız ile annesi ile kardeşi yaralandı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde gerçekleşti. Mimarlık öğrencisi Mecbure Nisanur Edis'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç beton bariyere çarparak 5 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza, Fuat E. yönetimindeki 60 TY 277 plakalı otomobilin Yeşildere Mahallesi Yeşilkent Alt Geçidi'nde meydana geldi. Kazada yaralananlar arasında Ferda E. (40), Mecbure...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Samsun'un İlkadım ilçesinde bir otomobil kazası meydana geldi ve araçta bulunan 5 kişi yaralandı. M.C.Ç. (18) tarafından kullanılan 07 BPV 10 plakalı araç, Derecik Mahallesi'ndeki viyadüğün altında virajı alamayarak bariyerlere çarptı ve devrildi. Kazada sürücü ile birlikte A.H.K. (19), İ.G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Bilecik'te Meydana Gelen Trafik Kazasında 5 Kişi Yaralandı Bilecik'ten Eskişehir istikametine seyir halinde olan bir otomobil, Akasya Altı mevkisinde kaza yaptı. 27 R 9531 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kontrolden çıkarak takla attı ve orta refüje devrildi. Kazada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.749
  2. Mesajlar

1. 1.679.993
  3. Kullanıcılar

1. 31.871
  4. Son üye

1. arf