Son Konular

Korku endeksi ne demek?

Patrick Melrose 2 sezon olacak mi?

Zeytin yagi saca haftada kac kez uygulanir?

Modoratör

New member
Credits
0

Korku endeksi ne demek?

VIX Endeksi, S&P 500 hisse senedi piyasası endeksi üzerine yazılmış ve vadesine 23 günden fazla ve 37 günden az kalan alım ve satım opsiyonlarının zımni volatiliteleri kullanılarak hesaplanmaktadır. Amaç; ortalama 30 günlük hisse senedi piyasası için öngörülen volatiliteyi tahmin etmektir.

Korku endeksi kaç olmalı?

Korku endeksi kaç olmalı?
VIX endeks değeri yüzde 30'dan yüksek olduğunda oynaklık yüksek ve yatırımcıların gelecek korkusu fazla demektir. VIX endeks değeri yüzde 20'nin altındaysa piyasalarda volatilite düşük ve yatırımcıların geleceğe bakışı korkusuz anlamına gelir.

TOTAL2 ne demek?

TOTAL2 ne demek?
TOTAL2, BTC hariç en yüksek 125 kripto para biriminin toplam piyasa değerini gösterir. OTHERS, BTC ve diğer bazı üst düzey kripto para birimleri hariç olmak üzere, ilk 125 kripto para biriminin toplam piyasa değerinde olduğunu gösteriyor.

VIX analizi nedir?

VIX endeksi, Chicago Opsiyon Borsası (Chicago Board of Options Exchange) tarafından vadesine 22 işlem günü (30 takvim günü) kalmış olan S&P 100 endeksi üzerine yazılmış Amerikan tipi alım ve satım opsiyonlarından hesaplanmış ve örtülü volatiliteyi belirlemek amacıyla oluşturulmuş endekstir.

VIX korku endeksi nasıl hesaplanır?

VIX korku endeksi nasıl hesaplanır?
VIX Indexi Tam Olarak Nasıl Hesaplanır? VIX endeksi hesaplamasında her opsiyon fiyatlandırması, yakın zamanda işlem gören opsiyonların ortalaması alınarak yapılır. Bu hesaplama ile alım – satım fiyat dalgalanmalarından piyasadaki yatırımcıyı korumak için ayıklama işlemi başarıyla gerçekleştirilmiş olacaktır.

Fear Coin kaç TL?

Fear Coin kaç TL?
FEAR Fiyatı Canlı Veri Fear bugünkü fiyatı ₺4.95 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺2,428,577 TRY.

Fear Coin ne kadar?

Fear fiyatı bugün $0,238312 ve 24 saatlik işlem hacmi $156.529.Fiyat son 24 saatte -6.6% azalmıştır.Dolaşımda 14 Milyon FEAR coin arzı, toplamda 65 Milyon coin arzı bulunmaktadır.BingX, şu anda bunun ticaretinin yapıldığı en aktif piyasadır.

TOTAL2 Market Cap nedir?

TOTAL2 Market Cap nedir?

VIX nerenin borsası?

VIX nerenin borsası?

Fear NFTs Coin nedir?

Fear NFTs, Whack It serisinin ünlü geliştiricileri tarafından yaratılan, blockchain tabanlı bir korku oyunları ve eğlence markasıdır. Blockchain oyunları, oyun endüstrisini daha iyi hale getirme potansiyeline sahiptir.

VIX Endeksi, S&P 500 hisse senedi piyasası endeksi üzerine yazılmış ve vadesine 23 günden fazla ve 37 günden az kalan alım ve satım opsiyonlarının zımni volatiliteleri kullanılarak hesaplanan bir endekstir. Bu endeksin amacı, ortalama 30 günlük hisse senedi piyasası için öngörülen volatiliteyi tahmin etmektir. Yüksek VIX değerleri yüksek oynaklık ve gelecek korkusu anlamına gelirken, düşük VIX değerleri ise düşük oynaklık ve geleceğe olan güveni temsil eder.

TOTAL2 ise BTC hariç en yüksek 125 kripto para biriminin toplam piyasa değerini gösteren bir endekstir. Diğer bir deyişle, TOTAL2, en popüler kripto para birimlerinin toplam piyasa değerini ifade eder.

Fear Coin, korku oyunları ve eğlence markası olan Fear NFTs tarafından yaratılan bir kripto paradır. Günümüzde birçok kripto borsasında işlem görmektedir ve fiyatı günlük bazda değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin, belirli bir zaman diliminde Fear Coin'un fiyatı 0,238312 dolar iken 24 saatlik işlem hacmi 156.529 dolar olmuştur.

Chicago Opsiyon Borsası (Chicago Board Options Exchange) tarafından takip edilen ve S&P 100 endeksinin üzerine yazılmış Amerikan tipi opsiyonlar ile hesaplanan VIX endeksi, örtülü volatilitenin belirlenmesi amacıyla kullanılmaktadır. Bu endeks, piyasadaki yatırımcıları korumak için alım - satım fiyat dalgalanmalarını takip eder.

Eğer daha fazla detay veya başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri
Üst Alt