Son Konular

Korku filmi değil komşu terörü: Mermi bıraktı, kapısını bıçakladı, kameraları kırdı

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
227jpg-kJEdmnImdUGl3AWMYRrLVw.jpg

İstanbul Zeytinburnu'da emlak işiyle meşgul olan Servet D., üst komşusu Zeynep A. ile anlaşmazlıkları sonucu dava açıldı.
Dava duruşması görülürken Servet D.'nin dairesine gelen Bülent A., önce elindeki sopa ile evin önünü gören güvenlik kamerasını kırdı sonra da kapıya bıçakla saldırarak birçok yerini çizdi.

KAPIYA MERMİ BIRAKTI

Bülent A., daha sonra kapıya bir mermi bıraktı. Yaşananlara kayıtsız kalmayan Servet A., Bakırköy Cumhuriyet Başsavlığı'na suç duyurusunda bulundu.

"SENİ BURADA BARINDIRMAYACAĞIZ, KANINI DÖKECEĞİM"

Servet D., şikayet dilekçesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Bülent A. isimli şahsın annesi benim üst komşum. Bugün annesi ile duruşmam vardı.
Duruşma sonrası evime geldim. Evime geldiğimde yasal izinle taktırdığım kendi dairemin üzerinde bulunan kameranın parçalanmış olduğunu gördüm. Kapımın da bıçakla çizildiğini gördüm.
Ayrıca kapımın önünde bir adet mermi de vardı. Kamera kayıtlarını geri sardığımda şahsın Zeynep A.'nın oğlu Bülent A. olduğunu gördüm. Polis çağırdım. Polisleri beklerken şahıs saldırgan tavırlar sergiledi. Bana saldırdı ve ekipler ayırdı.
Senin saçını keseceğim. Bu binaya giremeyeceksin. Kanını dökeceğim gibi tehditler etti. Şahıstan şikayetçi ve davacıyım. Azmettiren kişinin annesi olduğunu düşünüyorum. Uzaklaştırma talep ediyorum"

Bu haber gerçekten endişe verici ve üzücü bir durumu yansıtıyor. Komşular arasında yaşanan anlaşmazlıkların bu şekilde şiddete dönüşmesi hiçbir şekilde kabul edilemez. Servet D.'nin yaşadığı olaylar son derece tehlikeli ve hukuka aykırıdır.

Öncelikle, Güvenlik kamerasının kırılması, kapının bıçaklanması ve hatta kapıya mermi bırakılması ciddi suç unsurlarını içermektedir. Servet D.'nin polise başvurarak suç duyurusunda bulunması doğru bir adım olmuştur. Bu tür tehditler ve saldırılar hukuk çerçevesinde değerlendirilmeli ve gerekli yaptırımlar uygulanmalıdır.

Servet D.'nin yaşadığı korku ve endişeyi anlamak mümkün. Komşular arasındaki anlaşmazlıkların bu şekilde şiddete dönüşmesi oldukça üzücü bir durum. Adaletin sağlanması ve insanların güvende hissetmesi için devletin gerekli adımları atması önemlidir.

Bu tür olayların toplumda duyarlılık yaratması ve benzer durumların yaşanmaması için toplumsal bilincin artırılması gerekmektedir. Komşuluk ilişkilerinin saygıya dayalı olması ve sorunların uygun yollarla çözülmesi çok önemlidir. Umuyorum ki Servet D. ve benzer durumda olan diğer insanlar adaletin yerini bulmasını sağlayacak destek ve korumaya sahip olurlar.

CHP'li belediyelere terör soruşturması: Çok sayıda gözaltı