Modoratör
Efsanevi Üye
Koza Holding nereli?
Aslen Kahramanmaraş'lıdır. Babası Ali İpek tarafından kurulan İpek Matbaacılık'ın ve Koza İpek Holding'in yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.
Kozaa kime ait?
Kozaa kime ait?
Koza-İpek Holding şirketlerinden KOZA ANADOLU METAL MADENCİLİK,bakır, kurşun-çinko, demir v.b. metalik maden yataklarının araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi ile, sürekli olarak gelişimi hedef edinmiş kurumsal bir maden şirketidir.
İş adamı Akın İpek kimdir?
Akın İpek Kariyeri 1948 yılında babası Ali İpek tarafından kurulan İpek Matbaacılık ve Koza İpek Holding'in yönetim kurulu başkanıdır. Ankara'da bulunan İpek Üniversitesi'ni kurmuştur. Aynı zamanda bu üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanlığını yapmıştır.
Akın İpek'in babası kimdir?
Akın İpek'in babası kimdir?
Ali İpekAkın İpek / Babası
Akın İpek kimdir Kanaltürk?
Akın İpek, 2008 yılında Tuncay Özkan'a ait Kanaltürk Televizyonu, radyosu ve internet sitesini satın aldı. Akın İpek, evlidir ve 3 çocuğu vardır. Akın İpek, 2011 yılında Ankara'da Koza İpek Eğitim Sağlık Hizmet Yardım Vakfı tarafından İpek Üniversitesini kurdu. Mütevelli heyet başkanı Akın İpek'dir.
Koza Altın Mahkeme ne zaman?
Koza Altın Mahkeme ne zaman?
Conversation. #kozal #kozaa mahkemesi 6 ağustos tarihinde yapılacak. Yatırımcı arkadaşlara duyrulur. ( akın ipek feto davası ) mahkeme süreci şirketler için çok önemli ve bu süreçten sonra yüksek temettü görebiliriz. Kasasında şuanda #kozal ın 2.8 milyar tl var.
Koza satılıyor mu?
Fetullahçı Terör Örgütüne finans sağladığı gerekçesiyle kayyum atanan Koza-İpek şirketleri Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile TMSF'ye devredildi. Toplamda 10 milyar dolar değerindeki şirketler TMSF tarafından satışa çıkarılacak.
Koza Maden nerede?
Koza Maden nerede?
Bilgi Toplumu Hizmetleri Kayseri ilinin 35 km kuzeybatısında, D260 karayolunun kenarında ve Himmetdede ile Kalaba kasabaları arasında bulunmaktadır. Ovacık Altın Madeni İzmir ilinin kuzeyinde bulunan Bergama ve Dikili ilçeleri arasında yer alan Ovacık bölgesinde bulunmaktadır.
Ipek enerji ne iş yapar?
Koza Holding şirketlerinden İPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA ve ÜRETİM A.Ş.; petrol, doğalgaz, kömür ve benzeri doğal enerji kaynaklarının yanı sıra yenilenebilir enerji kaynaklarının da araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi ile, sürekli olarak gelişimi hedef edinmiş kurumsal bir enerji şirketidir.
Akın İpek kaç kardeş?
Akın İpek kaç kardeş?
Cafer Tekin İpekPelin ZenginerAkın İpek/Kardeşleri
Koza kimdir?
Koza Altın; Türkiye'de faaliyet gösteren ve Cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye'de altın çıkaran ve işleyen ilk Türk madencilik şirketidir.
Koza Mahmut Çelik Kimdir?
Koza Mahmut Çelik Kimdir?
1970 İstanbul doğumlu Evli ve 2 kız çocuk babasıyım. Aslen Samsunluyum. 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Enerji anabilim dalından Yüksek Mühendis olarak mezun oldum . EKİM 2021 itibariyle KOZA Şirketler Grubunda YÖNETİM KURULU ÜYESİ – CEO olarak görevlendirildim .