Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

haberci

kpss sınavına kimler girebilir

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
2019 kpss sınavına kimler katılabilir 2019
2019 kpss sınavına kimler girebilir
2019 yılında yapılacak olan KPSS ise yalnızca A grubu ve Eğitim Bilimleri için yapılacaktır bu nedenle 0910 Temmuz 2019 yılında yapılacak olan KPSS ye Ortaöğretim Önlisans adayları başvuramayacaktır Bu düzeydeki adaylar 2019 yılını beklemelidirler
2019 yılında A Grubu ve Hoca adaylarının katılacağı Lisans düzeyi Millet Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 0910 Temmuz 2019 de yapılacaktır Bu Sınava başvurular ise 09052019 ile 25052019 tarihleri arasındadır
2019 KPSS sonuçlarına kadar açılacak kadrolara mezun olunan bölüme kadar A Grubu ve Öğretmenlik atamaları yapılacaktır B Grubu atamalar ÖSYM göre merkezi tahsis usulüne göre çift yıllarda yapılmaktadır *

2019 yılında yapılan KPSS sınavına katılabilecek adaylar genel olarak şu şekildedir:
- A Grubu memur adayları (Lisans mezunları)
- Eğitim Bilimleri mezunları

Bu açıklamalara göre 2019 KPSS sınavına Ortaöğretim ve Önlisans mezunları başvuramayacaklar. Bu düzeydeki adaylar 2019 yılını beklemelidirler. Ayrıca, 2019 yılında A Grubu ve Öğretmen adaylarının katılacağı Lisans düzeyi KPSS sınavı 09-10 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Sınava başvurular ise 09 Mayıs 2019 ile 25 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınacaktır.

2019 KPSS sınav sonuçları açıklanana kadar yapılan atamalarda, A Grubu mezunları için mezun olunan bölüme göre memur atamaları ve öğretmenlik atamaları gerçekleştirilecektir. B Grubu atamalar ise ÖSYM'ye göre merkezi tahsis usulüne göre çift yıllarda yapılmaktadır.

Bu bilgilere göre 2019 KPSS sınavına katılabilecek adaylar belirlenmiş olup, sınav ve atama süreçleri ilgili kurum ve kuruluşların duyuruları ve ilanları doğrultusunda ilerleyecektir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri