- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
Kravat rengi neye göre seçilir?
Saç renginizle, ten renginizle ve hatta göz renginizle uyumlu tonlarda kravat tercih etmelisiniz. Örneğin sarışın veya kumral ten rengine sahip olanlar daha koyu renk kravat, esmer tenliler ise açık renk tonlarında kravat kullanmalıdırlar. Renkli gözlüler için ise daha canlı renkli kravatlar uygundur.
Mikrofiber kravat nedir?
Mikrofiber kumaştan yapılan kravat modelleri, klasik kravat modellerinde en sıklıkla rastlanan modellerdendir. Mikrofiber kumaşın kaliteli yapısı, doğrudan kravata yansımaktadır. Kuru temizlemeye uygun bu kumaş modeli, kravatın daha uzun ömürlü ve sağlam olabilmesini de sağlayamaktadır.
Ücgen kravat nasıl bağlanır?
Ücgen kravat nasıl bağlanır?
Basit Düğüm Kravat Bağlama Teknikleri Kalın uç kısmını uzun tutup, ince tarafı alt kısımdan dolamalısınız. Üzerinde tam tur atıldıktan sonra, bağın ortasından yukarı doğru almalı, dolanan bağın arasından geçirip sıkmalısınız. Sadece birkaç saniye içerisinde kesin sonuç elde etme durumu söz konusudur.
Kravat nasıl bağlanır adım adım?
Kravat nasıl bağlanır adım adım?
Hemen adım adım takip edin!
- Öncelikle kravatınızı ters çevirip, büyük tarafı daha uzun kalcak şekilde boynunuza asın.
- Büyük ucu sağa doğru çekin.
- Aşağıdan, tekrar yukarı doğru çekin.
- Tam ortada oluşan kısımın arasından aşağı doğru tekrar çekin.
- Sımsıkı yukarıya doğru ayarlayın!
Mikrofiber çarşaf sağlıklı mı?
Yapılan araştırmalar mikrofiber bezlerin bakteri ve virüs temizliğinde normal bezlere oranla çok daha etkili olduğunu ortaya koyuyor. Bu da evinizi zehirli kimyasal içeren temizlik ürünleri kullanmadan, yalnızca su ile temizleme imkanı sağlıyor.
Kahverengi takım elbiseye hangi renk kravat?
Kahverengi takım elbiseniz için, bordo renki kravat modeli tercih ederek tarzınızı herkese yansıtın! Bordo rengin, daha çok kapalı tonlamasını tercih edebileceğiniz kravat modelleri ile takım elbisenizin uyumu, sizi de kendinize hayran bırakacak nitelikte olacaktır.