Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌟 Burası Sadece Bir Forum Değil…

Birbirimizi dinlediğimiz, fikirlerimizi büyüttüğümüz bir alan. Her katkın, bir başkasına umut olabilir. Her yorum, yeni bir kapı aralayabilir.
Sen varsın diye burası daha canlı, daha güçlü. 💬✨ Katıl, paylaş, ilham ver. Çünkü bu yolculuk seninle güzel. 🚀

🎁

Birlikte Güçlüyüz 💪

Burada sadece bilgi değil, birlik paylaşıyoruz. Senin sesin bu topluluğun en değerli parçası. Katıl, katkı ver, birlikte büyüyelim! 🌱

🏞️

Sessiz Kalsan Bile Buradasın... 🌌

Bazen bir şey yazmazsın ama okursun, hissedersin. Ve bil ki, varlığın bile burada bir dengeyi tutar. Bu forum, seninle tamamlanıyor.

Harekete Geç! 🚀

Yeni konular aç, yorum yap, fikirlerini paylaş. Çünkü burası sadece bir platform değil; Senin sesinin yankı bulduğu bir alan. 🎯

Krstl hisse cezasi ne zaman bitiyor?

MacBook HDMI girisi var mi?

YouTube video nasil indirebilirim?

Modoratör

New member
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Krstl hisse cezası ne zaman bitiyor?

Kristal Kola (#KRSTL) KRSTL, 06/01/2022 tarihli işlemlerden ( 04/02/2022 tarihli işlemlere kadar brüt takas uygulanacak. KRSTL için VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı dönemde sürecek…

Kristal hisse kime ait?

Kristal Kola ve Meşrubat Sanayi A.Ş. 1994 yılında İhlas Holding bünyesinde üretime başlamıştır. Şirket, 1997 yılında halka arz edilmiştir. 2005 yılında İhlas Holding Kristal Kola hisselerini Sunny Ev Aletlerinin sahibi Atmaca Grubu'na satmıştır.
Kristal Kola ne üretiyor?​
Türkiye' de 2 Meşrubat, 1 Doğal Kaynak Suyu ve bir de doğal maden suyu olmak üzere toplam dört adet üretim tesisine sahiptir.

Krstl hisse ne iş yapar?

Krstl hisse ne iş yapar?
Şirket Profili. KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, Kristal, Chat, Rival, Tombik, Redline ve Bwin markaları altında gazlı alkolsüz içecekler, maden ve kaynak suyu, soğuk çay ve meyve suları dahil alkolsüz içeceklerin imalat, şişeleme ve pazarlanması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Kristal Kola brüt takas ne zaman bitecek?

Kristal Kola brüt takas ne zaman bitecek?
Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 08/04/2022'dir.

Kristal Kola kaç para?

Bugün için KRSTL fiyatı 7.09 TL ve son 24 saatlik işlem hacmi 26.695.671,00 TL olarak gerçekleşti.

Aziz Erdoğan Kristal Kola kimdir?

1968 Balıkesir doğumlu olan Aziz Erdoğan, İlk, Orta ve Lise tahsilini Balıkesir de tamamladı. Meslek Yüksek Okulu mezunu olup halka açık şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği ve genel müdür,değişik şirketlerde yönetim kurulu üyeliklerinde bulunmuştur. 1994 yılın da İhlas Holding A.Ş.
Kristal Kola kaçtan bölündü?​
Günlük
Tarih | Bedelli | Bölünme
11/08/2021 | 100,0000 | 1,2832
27/12/2018 | 100,0000 | 1,0338
11/08/2010 | 100,0000 | 1,2593
25/04/2003 | 300,0000 | 3,5409

Torku Kristal Kola yı alacak mı?

Torku Kristal Kola yı alacak mı?
Bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu – KAP'a yapılan bilgilendirmede Torku'nun 70 milyon adet 250 ml.'lik alüminyum kutu üretim için Kristal Kola ile anlaştığı belirtildi.

KRSTL ne zaman bölündü?

KRSTL ne zaman bölündü?

Brüt Takas ne demek?

Brüt takas yatırımcıları korumak amacıyla geliştirilen bir çeşit tedbir işlemidir. Yatırımcıların zor durumda kalmasına neden olabilen netleştirme uygulamasının yerine getirilir. Bu uygulamada amaç, piyasadaki olağan dışı fiyat hareketlerinin önüne geçmektir.

Aziz Erdoğan kimdir?

1971'de Sivas'ta dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Sivas'ta tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi bölümünde lisans eğitimini tamamladı. "Eğitim Yönetimi ve Denetimi" dalında yüksek lisans yaptı. 1996 yılında İstanbul'da öğretmenliğe başladı.
Kristal Kola Mahmut Erdoğan kimdir?​
Meslek Yüksek Okulu mezunu olup 1977 yılında Devlet Tohum Üretim Çiftliğinde iş hayatına başlaı.1979 yılında halka açık şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği ve genel müdür, değişik şirketlerde murahhas azalığı üyeliklerinde bulunmuştur. 1994 yılın da İhlas Holding A.Ş. bünyesinde Kristal Kola'nın kuruculuğunu yapmıştır.

Kristal hisse cezasının ne zaman biteceğine dair bilgi, 06/01/2022 tarihli işlemlerle başlayıp 04/02/2022 tarihli işlemlere kadar brüt takas uygulanacağını söylüyor. Ayrıca, VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirlerin de brüt takas tedbirinin uygulanacağı dönemde süreceği belirtilmiş.

Kristal Kola, Kristal Kola ve Meşrubat Sanayi A.Ş. tarafından üretilmektedir. Şirket 1994 yılında İhlas Holding bünyesinde kurulmuş ve 1997 yılında halka arz edilmiştir. 2005 yılında ise İhlas Holding Kristal Kola hisselerini Atmaca Grubu'na satmıştır.

Kristal Kola, Türkiye'de 2 Meşrubat, 1 Doğal Kaynak Suyu ve bir adet doğal maden suyu olmak üzere toplam dört adet üretim tesisi bulundurmaktadır.

Şirketin faaliyet alanı kristal, chat, rival, tombik, redline ve bwin markaları altında gazlı alkolsüz içecekler, maden ve kaynak suyu, soğuk çay ve meyve suları dahil alkolsüz içeceklerin imalatı, şişelenmesi ve pazarlaması ile ilgilidir.

Kristal Kola için brüt takasın uygulanacağı son tarih 08/04/2022 olarak belirtilmiştir.

Bugün itibariyle KRSTL hissesi 7,09 TL fiyattan işlem görmekte olup son 24 saatlik işlem hacmi 26.695.671,00 TL olarak gerçekleşmiştir.

Aziz Erdoğan, Kristal Kola ile ilgili bir bağlantıya sahip olabilir ancak detaylı bilgilere ulaşmak için daha fazla araştırma yapmanız gerekebilir. Mahmut Erdoğan ise Kristal Kola'nın kuruluşuna katkıda bulunan isimlerden biri olarak öne çıkmaktadır.

Eğer KRSTL hissesinin bölünme tarihini öğrenmek istiyorsanız, bu bilgi mevcut değil. Ancak hisse senetlerinin bölünmüş olduğu tarihler ve oranlarını içeren bilgiler de tabloda yer almaktadır.

Torku'nun Kristal Kola ile 70 milyon adet 250 ml'lik alüminyum kutu üretim için anlaşma yaptığına dair bir bilgi paylaşılmıştır.

Son olarak, brüt takasın ne anlama geldiğine dair bilgi verilmiştir. Brüt takas, yatırımcıları korumak amacıyla geliştirilen bir tedbir işlemidir ve piyasadaki olağandışı fiyat hareketlerini önlemeyi amaçlar.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri