Son Konular

Kükürt Taşıyan Tırda Lastik Patlaması Faciaya Yol Açtı

Credits
1.254.819
white.jpg

Kükürt Yüklü Tırda Patlayan Lastik Faciası!

Aksaray - Ankara Karayolu'nda meydana gelen olayda, Kırıkkale'den Mersin'e kükürt yüklü bir tırın lastiği patladı ve korkunç bir yangın başladı. Şans eseri, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle facia önlenirken, sürücü büyük bir tehlikeyi atlatmış oldu.

Olay, Aksaray istikametinde, karayolunun 25. kilometresinde gerçekleşti. Tır şoförü Erdinç Ateş'in kontrolündeki 71 ACY 164 plakalı tır, lastiğin patlamasıyla aniden alev aldı. Ateş, hemen aracını yolun kenarına çekti ve yangına müdahale etmeye çalıştı, ancak işler çığırından çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kükürt yüklü tırın dorsesindeki yangın büyümeden söndürüldü ve facianın eşiğinden dönüldü.

Olayın şokunu üzerinden atamayan tır sürücüsü Erdinç Ateş, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Normal seyrime devam ederken bir anda korkunç bir patlama sesi duydum. Hemen aracı kenara çekip yardım istedim, ancak lastiğin sürtünmesiyle yangın başladı. Neyse ki, her şey kontrol altına alındı ve daha büyük bir felaket yaşanmadı." Yangının, kükürt yüklü olması nedeniyle daha büyük bir faciaya yol açabileceği düşünülüyor.

Ankara'da Şok Edici Keşif: Derin Dondurucuda Bebek Cesedi Bulundu

1. Konular

1. 1.282.553
  2. Mesajlar

1. 1.682.744
  3. Kullanıcılar

1. 32.077
  4. Son üye

Geri
Üst Alt