Modoratör
Yeni Üye
Kültür Bursu nedir?
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde yer alan Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu tarafından 2021 yılı burs başvuru ilan metninde yer verilen ilgili bölümleri tercih eden öğrencilere en düşüğü aylık 1.000 TL olmak üzere 2.000 TL'ye kadar lisans burs desteği sağlanacaktır.
Kore Kültür bursu nedir?
Kore Hükümeti, dünyanın başarılı öğrencilerini Kore'ye davet ederek Kore kültürünü tanıtma fırsatı ile birlikte, ülkelerin dostluk ilişkilerinin gelişmesini ve Kore'nin imajını arttırmak için Kore Eğitim Bakanlığı Kore Uluslararası Eğitim Merkezi'nin ev sahipliğinde "2020 Yılı Kültür Bursu" verecektir.
IKÜ burs ne zaman kesilir?
IKÜ burs ne zaman kesilir?
YKS Bursları lisans bölümlerinde 7 yıl, ön lisans programlarında 4 yıl koşulsuz uygulanmaktadır. Diğer tüm burs ve indirimler ise lisans programları için 4 yıl (zorunlu ingilizce hazırlık programı olan bölümlerde 5 yıl), önlisans programları için 2 yıl geçerlidir.
HDV burs nedir?
HDV burs nedir?
Hollanda Diyanet Vakfı, ihtiyaç sahibi öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere 100 öğrenciye karşılıksız burs vermektedir.
Hollandada Fitre ne kadar 2022?
Buna göre, Almanya, Hollanda, İsveç, Avusturya gibi Avrupa ülkelerinde oturan Müslümanlar için asgari fitre miktarı 10 Euro olarak belirlendi. 10 Euro mevcut kur üzerinden 160 TL yapıyor. Fitre miktarı en alt limit olarak 10 Euro denilmiş; üst limiti ise yok.
DAAD Şeref bursu nedir?
Türkçesi Alman Akademik Değişim Servisi olan DAAD, öğrencilere yüksek bütçeli burs desteği sağlayan bir servistir. Aylık 850 Euro civarında destek sağlayan DAAD'ın içeriğinde farklı sigorta ve destekler de sağlanmaktadır.
Güney Kore hükümet bursu nedir?
Güney Kore hükümet bursu nedir?
Burs- Güney Kore Devlet Bursu (Lisans Lisansüstü ve Araştırma Programları) Programın amacı, Yabancı öğrencilere Kore'deki yükseköğretim kurumlarında eğitim alma şansı sağlanarak, uluslararası eğitim mübadelesini artırmak ve ülkeler arası dostluğu geliştirmek.