Son Konular

Kültür Yolu Festivalinde Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yaralandı

Credits
1.238.246
white.jpg

Samsun'da düzenlenen "Kültür Yolu Festivali"nde Ebru Yaşar'ın konserinden sonra çıkan olayda bir kişi bıçaklandı ve hastaneye kaldırıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Batıpark'ta gerçekleştirilen "Kültür Yolu Festivali"nde sahne alan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, hayranlarıyla buluştu. Konser sırasında iki grup arasında çıkan kavgada, E.K.K. isimli genç adam bıçakla yaralandı ve acil servise kaldırıldı. Polis ekipleri olaya hemen müdahale ederken saldırgan da kısa sürede yakalandı. Şimdi ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. - SAMSUN

---

Samsun'da düzenlenen "Kültür Yolu Festivali"nde Ebru Yaşar'ın konseri sonrası yaşanan kavgada bir kişi bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde, Baruthane Mahallesi Batıpark'ta düzenlenen "Kültür Yolu Festivali"nde sahne alan Ebru Yaşar'ın konseri, beklenmedik bir olayla son buldu. Konser esnasında çıkan arbedede E.K.K. adlı genç adam bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri hızla müdahale ederken, saldırganın da yakalanması ile olayın detayları aydınlatılmaya çalışılıyor. - SAMSUN

Gaziosmanpaşa'da Yakalanan Hırsızlık Anı Kameralara Yansıdı

Madde Bağımlısı Genç Adıyaman Hastanesine Sevkedildi!

Benzer Konular

Samsun'da Düzenlenen Festivalde Ebru Yaşar Konseri Sonrası Olay! Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen "Kültür Yolu Festivali"nde sahne alan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın konseri sonrasında talihsiz bir olay meydana geldi. Konserin ardından çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı ve hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Samsun'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nde yaşanan bıçaklı kavgada 1'i polis 2 kişinin yaralandığı şüpheli tutuklandı. Olay, İlkadım ilçesine bağlı Baruthane Mahallesi'nde gerçekleşti. Festival alanında sahne alan Merve Özbey'in konseri sırasında kalabalık arasında çıkan kavgada M.B.B. (17)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kocasinan ilçesindeki Tuna Parkı'nda meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay, 16 yaşındaki D.A. ile 17 yaşındaki S.Ç. arasında bilinmeyen bir sebep yüzünden çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucunda D.A, yanında bulunan bıçakla S.Ç'yi yaraladı. Çevredekilerin haber...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Samsun'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralı! Samsun'un İlkadım ilçesinde Derecik Mahallesi'nde bir motosiklet kaza yaptı. Kaza, Mehmet Tabak'ın kullandığı 34 BS 4078 plakalı motosikletin devrilmesiyle meydana geldi. Yaralanan sürücü, Tabak, hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Samsun Kültür Yolu Festivali, Samsun'un tarih kokan sokaklarında heyecan dolu bir atmosfer yaratmaya hazırlanıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, festivalin yarın başlayacağını duyurdu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Kültür Yolu Festivali, 21-29 Haziran tarihleri arasında Samsun'un eşsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.721
  3. Kullanıcılar

1. 31.851
  4. Son üye

Geri