Son Konular

Kurban bayramı namazı nasıl kılınır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Kurban bayramı namazı nasıl kılınır nasıl niyet edilir

Kurban bayramı namazı nasıl kılınır; Kurban bayramı namazı kılınışı icin aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz

Kurban bayramı namazına Niyet ettim Allah rızası icin Kurban bayramı namazını kılmaya ve hazırolan imama uymayadiyerek niyet edilir

S

Sabah Namazı Vakti Ne Zaman

S

Sırat-ı Mustakim ne demek

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Yatsı namazının farzı ve son sunneti kılındıktan sonra teravih namazına başlanır Namaz kıldıracak imam: Niyet ettim Allah rızası icin teravih namazını kılmaya, bana uyanlara imam oldumdiye niyet ederek iftitah tekbirini alıp ellerini bağlar İmam'ın arkasında kılan cemaat da Niyet ettim Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
SoruCevap
S
  • Öneri Öneri
Bayram namazı Müslümanların, Ramazan ve Kurban Bayramı’nın ilk günü güneş doğduktan yaklaşık 50 dakika sonra cemaatle kıldıkları namazdır. Manevi açıdan hem kılan kişiye hem de ortama maneviyat hissi veren bir namaz olan bayram namazı ne zaman kılınır, şartları nasıldır, bayram namazı kılınışı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
S
  • Soru Soru
Regaip Kandili yapılması gerekenler regaip kandili ne zaman regaip kandilinin anlamı “Andolsun size kendinizden oyle bir Peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona cok ağır gelir O, size cok duşkun, muminlere karşı cok şefkatlidir, merhametlidir (Tevbe Suresi, 128) Allah (cc)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Sizler icin İl İl Kurban bayramı Namaz saatlerini Tablo olarak hazırladık Aşağıdaki Tablodan kendi ilinize gore namaz saatine bakabilirsiniz imagesililkurbanbayraminamazvakitleri20195ae87ea9d512a İL İL Kurban Bayram Namazı saat kacta 2019 Namaz Saati Adana Kurban Bayram Namazı saat kacta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Kurban bayramı namazı nasıl kılınır Kurban bayramı namazı nasıl kılınır nasıl niyet edilir Kurban bayramı namazı nasıl kılınır Kurban bayramı namazı nasıl kılınır; Kurban bayramı namazı kılınışı için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Kurban bayramı namazına "Niyet ettim Allah rızası için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.647
  2. Mesajlar

1. 1.679.856
  3. Kullanıcılar

1. 31.868