Modoratör
Yeni Üye
Kurtlar Vadisi baronlar kim?
Mehmet Karahanlı
Meslek | İş adamı İstihbaratçı (eskiden)
Unvan | Baron Mafya'nın en büyük babası Kurtlar Konseyinin Baronu
Aile | Nergiz Karahanlı (öldü)
Önemli ilişkileri | Kılıç (öldü) Testere Necmi (öldü) Laz Ziya (öldü) Hüsrev Ağa (öldü) Nizamettin Güvenç (öldü) Samuel Vanunu (öldü) Halil İbrahim Kapar (öldü)
Karahanlı Polat'ın babası mı?
Karahanlı Polat'ın babası mı?
Polat Alemdar, Mehmet Karahanlı ile Nergis Karahanlı'nın öz oğludur. Mehmet Karahanlı, devlete birçok hizmette bulunmuş bir istihbaratçıydı.
Safiye Karahanlı kaçıncı bölümde öldü?
Safiye Karahanlı kaçıncı bölümde öldü?
Usta oyuncunun canlandırdığı karakter 88. bölümde doktoru tarafından suikastle öldürüldü.
Süleyman Çakır gerçekte kim?
Süleyman Çakır – Alaattin Çakıcı
Nedim Malik gerçekte kim?
Nedim Malik gerçekte kim?
Kurtlar Vadisi dizisinde İsmail İncekara tarafından canlandırılan karakter. Musevi kökenlidir. Görünürdeki işi tekstil, özellikle de iplik satışıdır. bu yüzden "İplikçi Nedim" olarak da bilinir.
Ömer Baba nasıl öldü?
Ömer Baba nasıl öldü?
Ömer Baba Polat'ın yanında namaz kılarken öldü. Vadi'de 11 yıldır "Ömer Baba" karakterine can veren Emin Olcay diziye veda etti. Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken veda eden Ömer Baba, ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı.
Polat Alemdar gerçekte kimdir?
1. Polat Alemdar – Abdullah Çatlı
Kurtlar Vadisi Hüsrev Ağa kimi canlandırıyor?
Kurtlar Vadisi Hüsrev Ağa kimi canlandırıyor?
10. Hüsrev Ağa – Abuzer Uğurlu.
Hüsrev Aga kimdir?
Hüsrev Aga kimdir?
Kurtlar Vadisi dizisinde Baykal Saran tarafından canlandırılmış karakterdir. Güneydoğu kökenli olan ve Hüsrev Ağa olarak da bilinen Hüsrev Bekiroğlu, Laz Ziya ile beraber Kurtlar Konseyi'nin gelenekçi kanadını oluşturur. Diyarbakırlıdır.
Safiye Karahanlı ne oldu?
Polat ve Tilki anlaşıp, kardeşlerini takas etmişler ve Safiye kurtulmuştur. Ancak Safiye, Tilki'nin elinde kaldığı süre içinde maruz kaldığı kimyasallar sonucu geçici bir süreliğine felç olmuş ve bir süre tekerlekli sandalyeye mahkûm kalmıştır.