Modoratör
Efsanevi Üye
Kurtlar Vadisi Sara kim?
Conversation. Kurtlar Vadisi'nde Sara Vanunu karakterini canlandıran Yasemin Öztürk ile Polat Alemdar'ın (Necati Şaşmaz) 2004-2008 yılları arası sevgili olduğunu biliyor muydunuz? Saatlerce bilgisayar oyunu oynayıp sevişiyorduk demiş Yasemin Öztürk…..
Duran Emmi yi kim canlandırıyor?
Öyle bir dizi düşünün ki sadece 6 bölüm oynayıp efsane olan bir karakter çıkarsın. İşte o karakter Kurtuluş Şakirağaoğlu tarafından canlandırılan Duram Şatıroğlu yani Duran Emmi.
Nedim Malik gerçekte kimdir?
Nedim Malik gerçekte kimdir?
Kurtlar Vadisi dizisinde İsmail İncekara tarafından canlandırılan karakter. Musevi kökenlidir. Görünürdeki işi tekstil, özellikle de iplik satışıdır. bu yüzden "İplikçi Nedim" olarak da bilinir.
Kurtlar vadisi Ali Candan gerçekte kim?
Efe Yakup Karahanlı, Ali Candan ya da bilinen adıyla Polat Alemdar Kurtlar Vadisi serisinin ana karakteridir….
Polat Alemdar
Canlandıran | Necati Şaşmaz Raci Şaşmaz
Seslendiren | Arda Esen (2003) Umut Tabak (2003-2016)
Doğum tarihi | 20 Kasım 1973 Münih, Almanya
Diğer isimleri | Efe Yakup Karahanlı (doğum adı) Ali Candan
KGT nin açılımı nedir?
Kamu Güvenliği Teşkilatı (KGT): Gizli bir istihbarat kurumudur. Aslan Akbey tarafından kurulmuştur. İlk başlarda Gayriresmî daha sonra Resmi bir kurum olmakla beraber direkt olarak İhtiyarlar Heyetinin emrindedir.
Kurtlar Vadisi Mehmet Karahanlı gerçekte kimdir?
Kurtlar Vadisi Mehmet Karahanlı gerçekte kimdir?
Mehmet Karahanlı ( 5 Şubat 1940-3 Mart 2005) Kurtlar Vadisi dizisinde Zafer Ergin tarafından canlandırılmış karakter. "Kurtlar Konseyi"nin başkanıdır ve dizideki en büyük babadır. Büyük Ortadoğu'nun en büyük patronudur. Çok zeki ve aristokrat bir karakterdir.
Kurtlar vadisi Aslan Akbey kaçıncı bölümde oldu?
Aslan Akbey'in ölüm sahnesi – Kurtlar Vadisi 55.Bölüm.