Modoratör
Yeni Üye
Kuryenet randevu al ne demek?
Dağıtım sektöründe 25 yıldır hizmetlerini kanıtlamış olan Kuryenet'in çağrı merkezi numarası 444 93 93'tür. Kuryenet, bu hat ile çağrılarınızı karşılıyor ve bu numara üzerinden randevu alma hizmeti de sunuyor.
Hepsijet randevulu ne demek?
Bugün Randevulu – Gönderinin teslimatı, verildiği gün içerisinde seçilen saat aralığında yapılır. – Bugün Randevulu Sabah 9:00 ile 13:00 saatleri arasında, – Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, – Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır.
Kurye neti nereye şikayet edebilirim?
Kuryenet müşteri hizmetlerine 444 93 93 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Kurye Net kime ait?
Kurye Net kime ait?
Üç Türk girişimcisi Mehmet Haluk Berdan, İdris Karaca ve Mehmet Ali Tlabar; 10 yıl önce kurdukları % 100 Türk sermayeli Kuryenet ile başarıdan başarıya koşuyorlar. 1994 yılından bu yana, Türkiye'de "değerli gönderi" dağıtım alanında hizmet veren Kuryenet, Türkiye'nin en güvenilir dağıtım şirketi oldu.
Kurye hafta sonu çalışır mı?
Kurye hafta sonu çalışır mı?
KARGOLAR HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU? Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır. Pazar günü ise kargo dağıtımları ve alımları yapılmamaktadır.
HepsiJET dağıtıma çıktı ne demek?
HepsiJET'in teslim alabileceğiniz bir şubesi yok. Bu yüzden teslim alınmayan kargolar her gün genellikle 9 civarı dağıtıma çıkarılıyor. Yani diyelim yarın gelen kargoyu teslim alamadınız, endişelenmeyin bir sonraki gün veya o günün akşamı tekrar dağıtıma çıkacak ve size teslim edilecektir.
HepsiJET ne kadar kazanıyor?
Hepsiburada Araçlı Kurye Maaşları Teslimi yapılan her paket başına 4 TL ödeme yapar. Bu noktada, günde 40 paketi adresine ulaştıran kişilerin 160 TL kazanacağını ifade etmeliyiz. Sonuç olarak, başlangıç seviyesinde günde 40 teslimat yapan araçlı kuryelerin aylık ortalama 4 bin 830 TL kazanacağı söylenebilir.
4449393 hangi kuryeye ait?
4 gündür sürekli arıyorum ama bir türlü ulaşamıyorum. Böyle saçma bir kurye daha görmedim ve gelmedikleri halde adreste teslim edilemedi diye mesaj geliyor.
Kurye saat kaça kadar çalışıyor?
Kurye saat kaça kadar çalışıyor?
1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır.