Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Kütahya’da doğum yaptı, bebeği havalandırmaya attı

Balıkesir'de 4.4 büyüklüğünde deprem

Kooperatiflere hibe desteği veriliyor

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Kütahya'da doğum yaptı, bebeği havalandırmaya attı

Kütahya'da hamile olduğunu ailesinden gizleyen 20 yaşındaki genç kadının banyoda doğurduğu bebeğini apartmanın havalandırma boşluğuna attığı ortaya çıktı.

69118d2cc138f220__w1200xh676.jpg

69118d2cb411f936__w1200xh676.jpg

Kütahya'nın İstiklal Mahallesi Kelebek Sokak'taki bir apartman sakinlerinin havalandırma boşluğundan bebek sesi duyması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı incelemede, havalandırma boşluğunda poşet içinde bir bebek bulundu.

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

İtfaiye ekiplerince kurtarılan ve yaşadığı belirlenen yeni doğmuş erkek bebek, sağlık ekipleri tarafından Kütahya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

BABASI BULUNDU

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, bebeğin annesinin apartmanın birinci katında yaşayan E.Y., babasının ise M.G. olduğu belirlendi.

Balıkesir'de 4.4 büyüklüğünde deprem

Kooperatiflere hibe desteği veriliyor

1. Konular

1. 1.284.003
  2. Mesajlar

1. 1.687.078
  3. Kullanıcılar

1. 32.588
  4. Son üye

Geri
Üst Alt