KYK yedekte kalanlar ne yapmali 2021?

Sokakta yurumek ne anlama gelir?

Zeytinyagi sarimsak nasil hazirlanir?

<

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Puan 113
Çözümler 4
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Meslek
Webmaster
ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

KYK yedekte kalanlar ne yapmalı 2021?

Öğrenciler belirtilen tarihte yurtta kalamayacak ise yurt müdürlüğü ile iletişime geçip izin almalıdır. Yedek listeden yurda yerleşen öğrenciler ise ilk kayıt ücretini yatırdıktan sonra yurtta barınmaya hemen başlamalıdır; yurtta kalamayacakların ise yurt müdürlüğünden izin almaları gerekmektedir.

1 Yedek ne demek KYK?

Yurt için boş bulunan yerlere öğrenci alımı yapılırken, alım sırasındaki öğrencilere ASİL, listenin dışında kalanlara ise YEDEK denilir. YEDEK kalanlar, arka arkaya yapılacak YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARInı takip etmek zorundalar. Çünkü yurttan çıkan veya kayıt yaptırmayanların yerine sürekli alım devam etmektedir.
KYK Yedek çıkanlar ne yapmalı?
Öğrenciler belirtilen tarihte yurtta kalamayacak ise yurt müdürlüğü ile iletişime geçip izin almalıdır. Yedek listeden yurda yerleşen öğrenciler ise ilk kayıt ücretini yatırdıktan sonra yurtta barınmaya hemen başlamalıdır; yurtta kalamayacaklar ise yurt müdürlüğünden izin almaları gerekmektedir.

Yurt yedek çıkanlar ne yapacak?

1 Yedek ne demek yurt?

Yurt için boş bulunan yerlere öğrenci alımı yapılırken, alım sırasındaki öğrencilere ASİL, listenin dışında kalanlara ise YEDEK denilir. YEDEK kalanlar, arka arkaya yapılacak YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARInı takip etmek zorundalar.
KYK Yurt yedekte olanlar ne yapmalı?
Bununla birlikte, KYK yedek sırada bekleyen ancak farklı bir ilde bulunan bir öğretim programına kaydolan öğrencilerin, yeniden yurt başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Başvuru esnasında ilk başvuruda verilen yedek sırasının iptal edilecek, başvuruya devam edilmesi halinde ilk yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.
23 Ekim'de başlayan yedeği biten il ve ilçeler için bir yüksek öğretim kurumunda eğitim gören ön lisans/lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabiliyor. Başvurmak isteyen öğrencilerin öğrenim gördüğü öğretim kurumunun yer aldığı il/ilçede KYK yurdunun bulunması gerekiyor.
İşte cevaplar… YURT YEDEK NE DEMEK? Yurt yedek öğrenciler, kesin kayıtlarını yaptırmayanların yedekleri anlamına geliyor. Kesin kayıt döneminin sona ermesinin ardından, "yurt yedek" olan öğrenciler başvuru yapabilecek.

Sokakta yurumek ne anlama gelir?

Zeytinyagi sarimsak nasil hazirlanir?

Geri
Üst Alt