Son Konular

Ladik'te öğrenciler karne sevinciyle coştu!

Credits
1.235.300
white.jpg

Yaz tatili heyecanı Ladik'te yaşanıyor! Öğrenciler, eğitim öğretim yılını tamamlayarak karnelerini almanın mutluluğunu yaşıyor. 80. Yıl Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Vekili Muhammet Özbalta, Belediye Başkanı Adnan Topal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aksoy da katıldı. Tören, öğrencilerin sevincine ortak olurken, katılımcılar öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Karne dağıtım töreninde konuşan Özbalta, öğrencilere yaz tatillerini kitap okuyarak değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunarak, "Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi diliyorum. Tatilin tadını çıkarın ve yeni sezona harika bir başlangıç yapın" dedi. Belediye Başkanı Topal da öğrencilere keyifli tatiller geçirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ederken, Aksoy da öğrencilere mutlu bir tatil dileğinde bulundu.

Karnelerini alan 2 bin 208 öğrenci, yaz tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı. Ladik ilçesinde bulunan 234 anaokulu, 605 ilkokul, 508 ortaokul ve 861 lisede öğrenim gören öğrenciler, karne heyecanıyla bir yılın daha sona erdiğini kutlarken, yaz tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlanıyor.

İran Dışişleri Bakanı İsrail'e Sert Tepki Gösterdi: Dünya Alarmda!

Midyat'ta Çıkan Kavgada 4 Kişi Yaralandı

Benzer Konular

**Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Ağrı'da Öğrenciler Karnelerini Aldı** Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile Aziziye ilçesine bağlı Başçakmak Mahallesi'ndeki Başçakmak İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere karne dağıtım törenine katıldı. Vali, çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop, Çankırı ve Kastamonu illerinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı, coşkuyla kutlanan karne törenleriyle sona erdi. **Samsun** Samsun'da 22 bin 584 öğretmen ve 262 bin 443 öğrenci, 1062 okulda karne heyecanı yaşadı. TOBB İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
**Van'da Karne Heyecanı: Öğrencilere Karneler Törenlerle Dağıtıldı** Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te bulunan okullarda düzenlenen törenlerle öğrencilere karneleri verildi. Van'da 285 bin 865 öğrenci, 1605 okulda karne alma heyecanı yaşadı. İpekyolu ilçesindeki İki Nisan İlkokulu'nda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
**Trabzon** Trabzon ilinde 605 okulda eğitim gören 138 bin 774 öğrenci, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Aziz Yıldırım, Soğuksu İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere hitap ederek eğitimin önemine vurgu yaptı ve ardından karnelerini dağıttı. **Rize** Rize ilinde 56...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Denizli'de 192 bin 827 öğrenci sevinçli bir şekilde karnelerini aldı Vali Coşkun, miniklerin karnelerini dağıtarak mutluluklarına ortak oldu Denizli'de 192 bin 827 öğrenci, yaz tatiline girmenin mutluluğunu karnelerini alarak yaşadı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, ilkokul öğrencilerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.405
  2. Mesajlar

1. 1.679.261
  3. Kullanıcılar

1. 31.809
  4. Son üye

Geri