haberci
Efsanevi Üye

Yaz tatili heyecanı Ladik'te yaşanıyor! Öğrenciler, eğitim öğretim yılını tamamlayarak karnelerini almanın mutluluğunu yaşıyor. 80. Yıl Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Vekili Muhammet Özbalta, Belediye Başkanı Adnan Topal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aksoy da katıldı. Tören, öğrencilerin sevincine ortak olurken, katılımcılar öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi.
Karne dağıtım töreninde konuşan Özbalta, öğrencilere yaz tatillerini kitap okuyarak değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunarak, "Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi diliyorum. Tatilin tadını çıkarın ve yeni sezona harika bir başlangıç yapın" dedi. Belediye Başkanı Topal da öğrencilere keyifli tatiller geçirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ederken, Aksoy da öğrencilere mutlu bir tatil dileğinde bulundu.
Karnelerini alan 2 bin 208 öğrenci, yaz tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı. Ladik ilçesinde bulunan 234 anaokulu, 605 ilkokul, 508 ortaokul ve 861 lisede öğrenim gören öğrenciler, karne heyecanıyla bir yılın daha sona erdiğini kutlarken, yaz tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlanıyor.