- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.751
- Meslek
- Webmaster
Lape Hastanesi ne demek?
Fransız Lape hem tarihi kimliğini korumayı, hem de büyük bir hızla gelişen teknolojik yenilikleri kendi bünyesinde barındıran bir hastanedir. Yeşilliklerle kaplı 29.500 m² alanda, 5 ayrı serviste 150 yatak kapasitesi ile, acil, ayaktan tedavi, rehabilitasyon ve tetkik-tanı birimlerimizle hizmet vermekteyiz.
Nora ütücü kimdir?
Nora ütücü kimdir?
Nora Ütücü Psikiyatri uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Fransız Lape Hastanesi hangi bölümler var?
Fransız Lape Hastanesi hangi bölümler var?
ANASAYFA.
Fransız Lape Hastanesi SGK anlaşması var mı?
son yıllarda beş yıldızlı otellerle yarışacak seviyeye gelmiş bir hastane ve huzurevidir. ssk ve bağ-kur'dan sevk kabul edilmemektedir. 150 yataklı hastanede, akut psikoz, nöroz, geropsikiatri ve kronik olmak üzere dört ana psikiyatri servisi vardır.
Fransız Lape Hastanesi kaç yataklı?
Fransız Lape Hastanesi kaç yataklı?
Psikiyatri Doktoru Özgür Özdemir hangi hastanede?
Psikiyatri Doktoru Özgür Özdemir hangi hastanede?
Özgür ÖZDEMİR – Psikiyatri Uzmanı – Fransız Lape Hastanesi | LinkedIn.
Arda Turgay Kimdir?
Spor psikolojisi alanında eğitim aldı. Avigen Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezinde mesleki hayatına devam etti. Artı sağlık şirketinde ve bu şirketin anlaşmalı olduğu Vodafone'da psikolog kadrosunda danışmanlık hizmeti verdi. 2013 yılı Ekim itibariyle, Psiko Yaşam Akademisi kurucularındandır.
Istanbul Bilgi Üniversitesi Devlet mi?
Istanbul Bilgi Üniversitesi Devlet mi?
'Non scholae, sed vitae discimus' (Okul için değil yaşam için öğrenmeliyiz) ilkesiyle yola çıkan İstanbul Bilgi Üniversitesi, 7 Haziran 1996 tarihinde Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yapılan müracaat ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen 4142 sayılı kanunla, bir Vakıf Üniversitesi olarak Türk …