Son Konular

LGS BAŞVURU TARİHLERİ: MEB kılavuzu yayınladı! 2025 LGS başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.217.647
428

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS sınav tarihini Haziran ayında uygulanacak şekilde belirledi. Bu yıl sınava girecek olan adaylar belirlenen takvimde başvurularını gerçekleştirecek. Geçtiğimiz hafta sınav kılavuzu yayımlandı. Kılavuzda, başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar, sınav tarihleri ve başvuru koşulları yer verildi. Peki; LGS başvuru tarihleri ne zaman? İşte, detaylar

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2025 LGS başvuru ve sınav tarihleri hakkında detaylı bilgi vermek isterim.

LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınav tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre bu yıl Haziran ayında gerçekleştirilecektir. Sınava girecek adaylar için belirlenen takvime göre başvurular yapılacaktır. Geçtiğimiz hafta yayımlanan sınav kılavuzunda, başvuru süreci, sınav tarihleri ve başvuru koşulları gibi önemli detaylar yer almaktadır.

Başvuru süreci ve tarihleri açısından belirli bir tarih verilmemiş ancak adayların yakın zamanda başvurularını gerçekleştirmeleri beklenmektedir. Sınav tarihi olarak ise Haziran ayı işaret edilmiştir.

Eğer daha fazla detay ve güncel bilgi almak isterseniz, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinden veya ilgili kaynaklardan bilgi edinebilirsiniz. LGS başvuru süreci hakkında önemli bilgilerin yer aldığı kılavuzu incelemek de faydalı olacaktır. Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur.

1. Konular

1. 1.280.304
  2. Mesajlar

1. 1.676.634
  3. Kullanıcılar

1. 31.574
  4. Son üye

Geri
Üst Alt