Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Liderlik eğitimi ne demek?
Liderlik eğitimi sırasında bireylerin kişisel özellikleri, davranış ve becerileri analiz edilmesi ile yönetim tekniklerinin uygulanmasıdır. Eğitim sırasında psikolojik ölçümler ve yapıcı geri dönüşler ile besleme yapılır. Katılımcıların böylelikle daha verimli ve etkin birer lider olması yönünde fayda sağlanır.Liderlik Eğitimi kimlere verilir?
Liderlik Eğitimi kimlere verilir?Liderlik Eğitimine Kimler Katılmalıdır?
- İş hayatında hızlı ve kalıcı yükselme hedefi olanlar,
- Yönetici adayları veya yöneticiler,
- Liderlik ve yönetim konularına ilgili olanlar,
- Yeni mezunlar,
- İş arama aşamasında olanlar,
- Sektör veya iş değiştirme hedefi olanlar,
- Kendi gelişimine önem veren kişiler,
Verimlilik liderliği ne demek?
Verimlilik liderliği ne demek?Yol gösterme ve yönlendirme, yüksek performans ve verimli bir çalışma ortamı için temel bir liderlik becerisidir.
Liderlik belgesi nedir?
Liderlik Eğitimi Kursu ise Liderlik Eğitimi mesleğini yürüten ve ya yürütmek isteyen bireylerin, 32 saatlik Liderlik Eğitim sonunda alması öngörülen sertifikadır. (Kurs bitirme belgesidir.)Liderlik Sertifikası nedir?
Liderlik Sertifikası nedir?Liderlik eğitimi sırasında bireylerin kişisel özellikleri, davranış ve becerileri tahlil edilmesi ile yönetim tekniklerinin uygulanmasıdır. Eğitim sırasında psikolojik ölçüm ve yapıcı geri dönüş ile besleme yapılır. Bireylerin böylece daha verimli ve etkin birer lider olması sağlanır.
Yönetici Eğitimleri Nelerdir?
Yönetici Eğitimleri Nelerdir?24 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.
- GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
- İLERİ SATIŞ EĞİTİMİ
- PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMİ
- STRATEJİK YÖNETİM EĞİTİMİ
- PAZARLAMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
- ETKİN YÖNETİM VE LİDERLİK EĞİTİMİ
Eğitim İçeriği
- Hazırlık Okumaları (30 Saat)
- Yoğunlaştırılmış Eğitim. (6 gün, 48 saat)
- Takip Eğitimleri. (16 saat)
- Gençlik Çalışması Stajı (10 gün, 50 saat)
- Mentörlük Oturumları (7 seans, 14 saat)
İyi bir liderin hangi özelliklere sahip olmalıdır?
İyi bir liderin hangi özelliklere sahip olmalıdır?Etkili bir liderde hangi özellikler olmalıdır?
- 1-) ADALET. Lider olan kişilerin herkese eşit ve adaletli bir şekilde davranması onun saygı duyulan biri olmasını sağlar.
- 2-) CESARET.
- 3-) KARARLILIK.
- 4-) AÇIK İLETİŞİM.
- 5-) SORUMLULUK ALMA YETENEĞİ
- 6-) İLHAM.
- 7-) GELİŞİM ODAKLILIK.
-

Verimlilik yönetimi ne demek?
Verimlilik yönetimi ne demek?Dar anlamdaki verimlilik ise teknik olarak ifade edilen üretim miktarı ile üretim faktörleri arasındaki ilişkiyi ele almaktadır. Verimlilik asla statik bir değer değil her zaman dinamik bir kavramdır. Verimlilik kuruluşların başarı derecesini ve karlılığını gösteren önemli bir etkendir.
Eğitimde verimlilik ne demek?
Daha başka bir söyleyişle, eğitimin ya da okulun iç verimliliği, girdilerin etkin biçimde kullanılarak istenilen nitelikte ve sayıda, diploma sahibi öğrenci yetiştirmektir (Bülbül, 1983, s.640). İç verimliliğin ölçülmesi, sınıf ve okul düzeyinde yapılabileceği gibi, bölge ve ülke bazında da yapılabilir.Liderlik Sertifikası Nereden Alınır?
Liderlik Sertifikası Nereden Alınır?Bu eğitimler ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile özel eğitim kurumlarına da yaptırılabilir. Gençlik liderliği yetiştirme eğitiminin takvimi, içeriği ve başvuru şekli Bakanlığın resmi internet sitesinde ilan edilir. Başvurular internet üzerinden veya il müdürlüklerine yapılabilir.