<
S
SoruCevap
Ozellikle kış aylarında evlerimizden eksik etmediğimiz Limon'nun faydalarını saymakla bitiremeyizBoyle olunca limonu her yerde kullanmak en doğru beslenme yollarından olsa gerekLimonu yemeklerde slaatalarda limonata yapımında kullandığımız tukettiğimiz gibi birde recel yaparak tuketmeye ne dersiniz
Sizlere nefis bir recel tarifi vermek istiyorum evet yanlış okumadınız başlığımıda okuduğunuz gibi Limon receli tarifimiz sizlerle;
imageslimonrecelitarifi5ad3c72a567cf
Limon Receli İcin Gerekli Olan Malzemeler;
On İki tane limon
800 gram toz şeker
25 su bardağı su
Ayrıca yarım limon suyu
Limon Recelinin Yapılışı;
İlk once limonları yıkayıp kabuklarını irice rendeleyin ve bir tencereye alın İki limonu ince dilimleyip ekleyin Tenceredeki limonların uzerini gececek kadar sıcak su ekleyip, 10 dakika kaynatın Suyunu suzun ve yeni su ekleyerek aynı şekilde tekrar kaynatınSon olarak toz şeker, limon suyu ve suyu bir tencerede kaynatın Limon dilimlerini ve kabukları uzerine ekleyip recel kıvamında oluncaya kadar kaynatın Kavanozlara doldurun ve serin bir yerde kapağı kapalı olarak saklayın
Sizlere nefis bir recel tarifi vermek istiyorum evet yanlış okumadınız başlığımıda okuduğunuz gibi Limon receli tarifimiz sizlerle;
imageslimonrecelitarifi5ad3c72a567cf
Limon Receli İcin Gerekli Olan Malzemeler;
On İki tane limon
800 gram toz şeker
25 su bardağı su
Ayrıca yarım limon suyu
Limon Recelinin Yapılışı;
İlk once limonları yıkayıp kabuklarını irice rendeleyin ve bir tencereye alın İki limonu ince dilimleyip ekleyin Tenceredeki limonların uzerini gececek kadar sıcak su ekleyip, 10 dakika kaynatın Suyunu suzun ve yeni su ekleyerek aynı şekilde tekrar kaynatınSon olarak toz şeker, limon suyu ve suyu bir tencerede kaynatın Limon dilimlerini ve kabukları uzerine ekleyip recel kıvamında oluncaya kadar kaynatın Kavanozlara doldurun ve serin bir yerde kapağı kapalı olarak saklayın