Son Konular

Limonlu Bol Soslu Tadı Damağınızda Kalan Islak Kek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Limonlu Bol Soslu Tadı Damağınızda Kalan Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
3 tane yumurta
1 su bardağından biraz fazla şeker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çimdik toz maya
3 yemek kaşığı kakao
Yaklaşık 2 su bardağı un
1 tane rendelenmiş limon kabuğu
Sosu için
2 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 paket kakao
1 çay bardağı sıvı yağ
Çay kaşığının ucuyla rendelenmiş limon kabuğu

Limonlu Bol Soslu Tadı Damağınızda Kalan Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Bismillahirrahmanirrahim.
Öncelikle bir kaba yumurta, şeker, sıvı yağını koyup köpüklenene kadar karıştırın.
Ardından öbür materyalleri ekleyip karıştırın denetim lu bir halde un ekleyin karıştırın.
Yağlanmış tepsiye dökün.
150 yada170 derecede fırına bırakın.
Kek olduktan sonra da.Bir tencere ye süt şeker sıvı yağ limon kabuğu rendesi ve kakao yu ekleyip karıştırın.
Daha sonra da ocağa bırakın kaynayana kadar daima karıştırın.
Kaynadıktan sonra ocaktan alın.
Ve birinci sıcaklığını alan kekin üzerine dökün.
Süslemesini nasıl isterseniz yapabilirsiniz lakin cevizli daha lezzetli oluyor.İnşallah deneyip beğenirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun.
Limonlu Bol Soslu Tadı Damağınızda Kalan Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Tam Ekmek Banmalık Muhteşem Lezzette Kabak Kavurması

  1. Konular

    1. 1.280.740
  2. Mesajlar

    1. 1.677.596
  3. Kullanıcılar

    1. 31.696
  4. Son üye

    1. Mht
Geri
Üst Alt