haberci
Efsanevi Üye

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Bournemouth'un genç Macar sol beki Milos Kerkez'i transfer ettiğini duyurdu.
Liverpool, transfer sezonunda hareketli günler geçiriyor. Geçen sezon sessiz kalan İngiliz devi, bu sezon hızlı bir başlangıç yaparak transfer çalışmalarına hız verdi. Armin Pecsi, Jeremie Frimpong ve Florian Wirtz'in ardından bir transfer daha gerçekleştiren Liverpool, 21 yaşındaki Macar sol beki Milos Kerkez'i kadrosuna kattı. Kulüp, Kerkez ile uzun vadeli bir sözleşme imzaladığını duyururken, transfer ücreti hakkında bilgi verilmedi. Ayrıca sağlık kontrollerinden geçen Milos Kerkez'in forma numarasının ilerleyen günlerde açıklanacağı belirtildi.
TRANSFERİNİN ARDINDAN KONUŞAN MILOS KERKEZ: HEYECANLI VE MOTİVEYİM
Liverpool'a transferi sonrasında resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan Milos Kerkez, Liverpool forması altında kupalar kazanmayı hedeflediğini dile getirdi. Kerkez, "Çok mutluyum. Bu benim için büyük bir onur. Dünyanın en büyük kulüplerinden birinde, İngiltere'nin en büyük takımında oynama fırsatı bulmak gerçekten özel. Heyecanlı ve motive olmuş hissediyorum. Şimdi eve gideceğim, kısa bir dinlenme sürecinden sonra antrenmanlara başlayıp yeni sezona hazırlanacağım. Henüz resmi olarak duyurulmadan önce bile bana gösterdiğiniz sevgi için teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlar her zaman takımı desteklesin, çünkü onlar dünyanın en büyük taraftarı. Kulüp ile birlikte başarılar elde etmek ve umarım Anfield'da gol atmaktan mutluluk duyacağım. Taraftarların coşkusunu hissetmek için sabırsızlanıyorum. Görüşmek üzere!" şeklinde konuştu.