Lokmalık Limonlu Kurabiye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Lokmalık Limonlu Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
125 gram tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağı
1 su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı nişasta
1 çay kaşığı zerdeçal
1 adet limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
Aldığı kadar un
Üzeri için;
Pudra şekeri
Beyaz çikolata

Lokmalık Limonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Un ve kabartma tozu dışında tüm materyaller bir kabta güzelce karıştırılır.
Un ve kabartma tozu eklenir yoğrulur. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.
Merdaneyle fırın kağıdı üzerinde çok ince olmayacak formda açılır. Küçük küp halinde kesilir.
Evvelden ısıtılmış 200 derecelik fırında altı hafif kızarana kadar pişirilir.
Soğuyan kurabiyelerin yarısının üzeri benmari yolu eritilmiş çikolatayla süslenir.
Kalan yarısı pudra şekerine bulanır. Deneyeceklere afiyet olsun.
Lokmalık Limonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Sütlü İrmik Pastası

S

Tavuk Köftesi Müthiş

  1. Konular

    1. 1.280.274
  2. Mesajlar

    1. 1.677.780
  3. Kullanıcılar

    1. 31.385
  4. Son üye

Geri
Üst Alt