Son Konular

LOSEV kime ait?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

LÖSEV kime ait?

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kurulan, lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.

LÖSEV in faaliyetleri nelerdir?

LÖSEV' i kurmaktaki amacımız; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.

LÖSEV in nerelerde şubeleri vardır?

LÖSEV in nerelerde şubeleri vardır?
Ankara merkezli LÖSEV'in şimdilik İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Adana ve Kayseri illerinde şubesi bulunmaktadır. Ancak Türkiye'nin dört bir yanında iletişimimiz olan lösemili çocuklar ve hayırsever kişiler bulunmaktadır.

Ahmet Zafer Ergün Kimdir?

Ahmet Zafer ERGÜN, Kastamonu Kent Konseyi Başkanıdır. Kastamonu ve Çankırı Tabip Odası Kurucusu olup, 3 ayrı dönemde Başkanlığını yürüttü. Çeşitli spor kulüplerinin ve müzik derneklerinin kurucusudur.

LÖSEV in kaç gönüllüsü var?

1998'de bir masa bir sandalye ile başlayıp 15-20 çocuğa destek verirken bugün 30.000'in üzerinde hastamıza ulaştık. Bir avuç gönüllümüzün desteğini alırken bugün 5 milyona yakın gönüllü ve bağışçımızla kocaman bir aile kurduk. Sürekli kalıcı projeler ve eserler üreterek herkesin umut ve yaşam kaynağı olduk.

LÖSEV Adana Şubesi nerede?

LÖSEV Adana Şubesi nerede?
Siz de Çınarlı Mah. 61027 Sok. No:9 Seyhan, Adana'daki ofisimizi ve lösemili çocukların annelerinin el emeklerinin satıldığı LSV Dükkan'ı ziyaret edebilir, LÖSEV'in Adana'daki çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz.

Löseve adak olur mu?

LÖSEV kurban kesiyor mu? Evet, LÖSEV olarak 14 yıldır sizin için et kombinalarına gidiyor, vekâleten kurban kesimi yaptırıyor, etini lösemili ve kanserli çocuklarımıza, ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına dağıtıyoruz. Sözel ya da yazılı verebileceğiniz vekâlet, kurban ibadeti için yeterlidir.

LÖSEV e kimler başvurabilir?

Bir LÖSEV gönüllüsü olarak küçük-büyük, kadın-erkek, çalışan-emekli herkesin, çocuklarımızı yaşama bağlamak için yapabileceği bir şeyler mutlaka var! LÖSEV' gönüllü üye olmak çok kolaydır. Vakfımıza gelerek elden ya da resmi internet sitemizden bir "Gönüllü üye formu" doldurmanız gerekmektedir.

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 1998 yılında Pediatrik Hematolog ve Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kurulmuştur. Vakıf, lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunmakta ve birçok ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

LÖSEV'in faaliyetleri arasında lösemili ve kan hastası çocukların sağlık ve eğitim başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılamak, ayrıca kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmek gibi hedefler yer almaktadır.

LÖSEV'in şubeleri Ankara merkezli olup şu şehirlerde bulunmaktadır: İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Adana ve Kayseri. Ancak Türkiye genelinde lösemili çocuklarla iletişimi olan ve destek veren birçok kişi bulunmaktadır.

LÖSEV'in gönüllü sayısı zaman içinde artmış olup bugün 5 milyona yakın gönüllü ve bağışçısı bulunmaktadır. Vakıf, sürekli kalıcı projeler ve eserler üreterek lösemili ve kanserli hastalara umut ve destek olmayı amaçlamaktadır.

LÖSEV'in Adana Şubesi, Çınarlı Mahallesi 61027 Sokak No:9 Seyhan, Adana adresinde bulunmaktadır. Burada lösemili çocukların anneleri tarafından yapılan el emeği ürünlerin satıldığı LSV Dükkanı da ziyaret edilebilir.

LÖSEV, kurban kesimi yapmaktadır ve bu etleri lösemili ve kanserli çocuklara, ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına dağıtmaktadır. Vekâleten kurban kesimi için LÖSEV'e bağışta bulunabilirsiniz.

Herkes LÖSEV'e başvurabilir ve gönüllü olarak katkı sağlayabilir. Gönüllü üye olmak için Vakıf'a başvurarak "Gönüllü üye formu" doldurmanız gerekmektedir. Küçük-büyük, kadın-erkek, çalışan-emekli herkes çocuklara destek olmak için LÖSEV'e başvurabilir.

Pirasa karbonhidrat mi protein mi?

Diseksiyon bicagi ne demek?

1. Konular

1. 1.280.407
  2. Mesajlar

1. 1.676.988
  3. Kullanıcılar

1. 31.645
  4. Son üye

Geri
Üst Alt