Son Konular

Lot numarasi ne oluyor?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
5.751
Meslek
Webmaster

Lot numarası ne oluyor?

Lot, parti veya grup numarası olarak kullanılabilir. Firmaya giren stokların bir miktarı parti ya da grup olarak tanımlanır ve giriş işlemi sırasında bu gruba izleme ve kontrol amaçlı olarak tanımlayıcı bir kod verilir. Verilen bu kod, lot ya da parti numarası olarak adlandırılır.
Lot numarası kaç haneli?
Okutma sırasında örnekteki şablona uygun olarak 01-1234567891234-21-12345-17-040420 yani 01 Sabit – Stok Ana Barkod – 21 Sabit, Seri – Lot Numarası – 17 Sabit – 6 Haneli Tarih Bilgisi içermelidir.
Ürünlerin üzerinde yazan PN ne demek?
Endüstriyel anlamda parti numarası, sayılar ve/veya harfler kullanarak, belirli üretim özellikleri (üretim saati, üretim tarihi, tanım kodu vb.) aynı olan bir dizi özdeş ürünün birbirinden ayrılmasını ve izlenebilmesini sağlar.

IP üzerindeki lot ne demek?

Lot; parti ya da grup numarası olarak kullanılır. Firmaya giren stokların bir miktarı parti ya da grup olarak tanımlanır ve giriş işlemi sırasında bu gruba izleme ve kontrol amaçlı olarak tanımlayıcı bir kod verilir. Verilen bu kod, lot ya da parti numarası olarak adlandırılır.
Batch numarası ne demek?
Parti Numarası üretici tarafından ürünlere veya ürün paketlerine verilen numaradır. Parti Numarasına alternatif olarak Kod Numarası, Lot Numarası, Batch numarası olarak da adlandırılmaktadır.
Üretimde lot ne demek?
Lot numarası (bazı kaynaklarda parti numarası diye de geçer) tek seferde üretilen ürünleri ifade eder. A makinasında, örneğin 28 Nisan tarihinde üretilen ürünlere tek bir lotnumarası verilir. Üretim adedi 200 ise, 200 adet ürünün tamamına aynı lot numarası verilir.

Ürün üzerindeki lot ne demek?

Örgü ipi lot ne demek?
Lot; parti ya da grup numarası olarak kullanılır.
Lot işlem nedir?
Lot kısaca, borsada işlem birimini anlatır. Yani, 1 lot 1 adet hisse senedini ifade eder. Tüm pay ve yeni pay alma hakkı işlemlerinde işlem birimi olarak '1,00 TL (nominal) = 1 adet = 1 lot' eşitliği uygulanır.

Mousse nereye ait?

Birkenstock ortopedik mi?

1. Konular

1. 1.282.558
  2. Mesajlar

1. 1.682.942
  3. Kullanıcılar

1. 32.097
  4. Son üye

Geri
Üst Alt