Son Konular

M. Arif Parmaksız

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
1953

Ülke
Türkiye

M. Arif Parmaksız 1953 yılında Nevşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. 1971 yılında İş İdaresi üzerine kurs almak için bir yıl süreyle Almanya'ya gitti.
1976–1979 yılları arasında Nevşehir ili Bayındırlık Müdürlüğü'nde Sürveyan olarak çalıştı. 1979 yılında İnşaat Müteahhitliğine başladı. 1989–1996 yılları arasında Nevşehir Spor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttü.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesidir.
Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Ahmet Şafak

Adil Erdem Bayazıt

Benzer Konular

GTI sahibi kimdir? Arif Parmaksız yeniden GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. TOBB’ne bağlı Ticaret ve Sanayi Odaları’nın ortaklığı ile kurulan ve halen Türkiye’deki Gümrük Kapıları’nın modernizasyonunu da gerçekleştiren GTİA. GTI ne iş yapar? GTI ne iş yapar? GTI Teknoloji...
Cevaplar
1
Görüntüleme
18
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 20 Ağustos 1975 Şehir Nevşehir Burç Aslan Rasim Arı 20 Ağustos 1975 tarihinde Nevşehir’de doğdu. 1989 yılında eğitim görmeye başladığı Nevşehir İmam Hatip Ortaokulu’nun ardından 1993 – 1996 yılları arasında Pendik İmam Hatip Lisesi’nde eğitim görmüştür. 1996 yılında Marmara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
iş adamı, gazeteci 1953 yılında Nevşehir Kozaklı ilçesi Kapaklı köyünde doğdu. Kayseri Ticaret Lisesi’nden sonra, 1975 yılında Ankara İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi’ni bitirdi. İlgi alanı olan Türk Tarihi ve Türkolojiyle ilgili çalışmalar yaptı. 1976 yılında TRT Ankara Televizyonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru Soru
Unvan Mühendis Doğum Tarihi 1953 Şehir Ankara Ülke Türkiye 1953 yılında Ankara’da doğdu. Ankara’da İncesu İlkokulu ve Anafartalar Ortaokulunu bitirdikten sonra İstanbul Kabataş Erkek Lisesinden 1971 yılında mezun oldu. Aynı yıl Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Mühendisliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Unvan Mimar Doğum Tarihi 1953 Şehir İzmir Ülke Türkiye Mimar – Buca Belediye Başkanı 1953 yılında Buca’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı ilçedeki Umurbey İlkokulu ile Buca Ortaokulu’nda tamamladı. Yenişehir Motor Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.214
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri