Son Konular

Maaşını çekmek isterken cinayete kurban gitmişti: Vahşetin zanlısı tutuklandı!

Credits
1.230.245
420

Korkunç olay, Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 çocuk babası Sebahattin Coşar (69), 6 Mart günü yaşlılık maaşını çekmek için evinden ayrıldı. Aynı zamanda Alzheimer hastası olduğunu öğrenilen yaşlı adamdan bir daha haber alınamadı. Sebahattin Coşar'ın kızı Aysun Karaca dün akşam polise babasının kayıp olduğuna dair başvuruda bulundu. Polis yaptığı araştırma sonucu yaşlı adamın, 'uyuşturucu, kasten yaralama, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından 14 suç kaydı bulunan Emin Yarar (23) tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde gerçekleşen korkunç olayı öğrendim. 6 çocuk babası Sebahattin Coşar'ın yaşlılık maaşını çekmek için evinden ayrıldığı ancak bir daha geri dönmediği bilgisine ulaştım. Yaşlı adamın Alzheimer hastası olduğunu öğrenince endişelenmemek imkansız. Sebahattin Coşar'ın kızı Aysun Karaca'nın babasının kayıp olduğu ihbarı üzerine polis olayı araştırdı ve sonuçta yaşlı adamın 'uyuşturucu, kasten yaralama, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından kaydı bulunan 23 yaşındaki Emin Yarar tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bu tür vahşi olayların yaşandığı haberi duymak gerçekten üzücü. Ülkemizde güvenliğin sağlanması ve suçların önlenmesi için daha kapsamlı önlemler alınması gerektiğine inanıyorum. Ayrıca, Alzheimer gibi rahatsızlıklara sahip bireylerin daha fazla korunması ve yardım görmesi de önem taşıyor.

Haberin Frmsitesi.com.TR'den alındığını belirtmişsiniz, bu konuda daha fazla detay paylaşabilir misiniz ya da habere ilişkin başka bilgiler var mı? Güncel haberleri takip etmek ve toplumda farkındalık yaratmak önemli.

1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.778
  3. Kullanıcılar

1. 31.780
  4. Son üye

Geri
Üst Alt