Machete nereli?
16 Mayıs 1944; Los Angeles, Kaliforniya), Hollywood sinemalarının birçoğunda gözüken bir Amerikalı oyuncudur. Genellikle sert adam rollerinde bilinir.
Danny Trejo kaç yaşında?
78 yaşında (16 Mayıs 1944)Danny Trejo / Yaş
Jackie Chan hocası kimdir?
Jackie Chan hocası kimdir?
Hong Kong'daki Pekin Opera okulunda; Usta Yu Jim Yuen 'den Sammo Hung, Yuen Biao, Yuen Qiu ve Corey Yuen gibi isimlerle birlikte eğitim almıştır.
Machete kimdir?
Machete kimdir?
Machete aslında iktidarlara direnen bir simge karakterin beyazperdeye aktarıldığı, çok alışılmadık bir kahraman modeli. Sinemada "eli palalı" karakter pek rastlanagelen bir figür değildir ancak başrolde "avantür" filmlerin gözde oyuncusu, sinemadaki anti-kahraman modellere kült bir alternatif sunuyor.
Machete bıçak nedir?
ingilizce kabaca scimitar ve falchion'u karşılayan bizim "pala" tabirimiz ile karşılanabilecek bir bıçak olan machete, yaklaşık bir el genişliğinde (7 ila 14 santim) ve kırk ila elli santim uzunluğunda, kalın ve ağır bir alettir. yağmur ormanlarında yol açmak için kullanılan maşetler, siyah yüksek karbonlu paslanmaz …
Danny Trejo kaç yıl ceza aldı?
Danny Trejo 1960 ve 1970 yılları arasında hapse giren ünlü oyuncu bir dönemini eksiksiz bir suçlu olarak yaşadı. En uzun hapis cezasını da 5 yıl olarak aldı.
Jackie Chan neden dublör kullanmıyor?
Jackie Chan neden dublör kullanmıyor?
yıllar önce "sinema" dergisinde okuduğuma göre türkiye'deki bir basın toplantısında kendisine filmlerinde neden dublör kullanmadığı sorulmuş o da şu yanıtı vermiş: "üçüncü kattan atlayabilirsem atlarım, atlayamazsam ikinci kattan atlarım".
Maşette nedir?
Maşette nedir?
Gömleğin kol ağzına geçirilen, genellikle çift katlı kumaştan yapılan bölüm, kolluk.
Ingilizcede Machete ne demek?
machete-wielding man i. machete (elops affinis) i.
Robert neden hapse girdi?
Daha önce komşularını rahatsız ettiği gerekçesiyle göz altına alınan Robert Downey Jr.'ın son suçu onu hapse götürdü. Uyuşturucu şüphesiyle gözaltına alınan oyuncunun uyuşturucu kullandığı kesinleşince 3 yıl hapis yattı.
Robert Downey Jr ne zaman hapisten çıktı?
Robert Downey Jr ne zaman hapisten çıktı?
2001 yılında hapisten çıktığında ne parası ne de bir ailesi vardı. Hapiste çok kötü şeyler yaşadığını anlatan Robert Downey Jr., iki kez kendi kanından oluşan bir havuzda uyandığını söylüyor.