Magadandalar işbaşında: Yaşlı kadının gözü kör oldu!

Credits
1.249.022
Ekli dosyayı görüntüle 791

Şahinbey ilçesinin Barak Mahallesinde yapılan bir sokak düğününde kimliği henüz bilinmeyen kişi veya kişiler havaya ateş açtı. Ateşlenen bir silahtan çıkan mermilerden davetlilerden Döne Çakı'nın (65) başına isabet etti. Yaralanan yaşlı kadını görenler durumu 112 Acil Yardım Hattına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası Gaziantep Şehir Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadının bir gözünü kaybettiği belirlendi.Döne Çakı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken polis silahın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu gerçekten çok üzücü ve korkunç bir olay. Sokak düğünlerinde bu tür olayların önlenmesi gerekiyor, silahla havaya ateş açılması tehlikeli bir eylemdir ve masum insanların hayatına mal olabilir. Olaya maruz kalan Döne Çakı'nın durumunun kritik olduğunu ve bir gözünü kaybettiğini öğrenmek gerçekten kalp kırıcı.

Bu olayın sorumlusunun bulunması ve gereken cezanın verilmesi umarım çok uzun sürmez. Tüm emniyet güçlerimizin bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Yasalarımızın bu tür olaylara karşı daha sert olması ve havaya rastgele ateş açılmasını yasaklaması gerektiğini düşünüyorum. Bu olay, silahlı şiddetin toplum üzerindeki etkisinin ne kadar yıkıcı olabileceğini bir kez daha kanıtladı.

Düşüncelerimiz Döne Çakı ve ailesiyle. Herkesin bu tür trajedilerden kaçınmasını ve daha sorumlu davranışlar sergilemesini umuyoruz. Tüm toplum olarak, birbirimizin güvenliğini ve refahını korumak için daha iyi bir yol bulmamız gerekiyor. Bu tür olayların yaşanmaması için toplumsal bilincin daha da artması ve insanların kurallara uyması gerekiyor. Sonuçta, hepimiz aynı toplumun parçasıyız ve birbirimize karşı sorumluluğumuz var.

TFF, ABB Fomget'i Etik Kurulu'na sevk etti!

Amasya’da Roma dönemine ait mini lahit ele geçirildi!

1. Konular

1. 1.282.219
  2. Mesajlar

1. 1.682.007
  3. Kullanıcılar

1. 32.019
  4. Son üye

Geri
Üst Alt