Modoratör
New member
Mahindra traktör ne malı?
Dünyanın en büyük traktör üreticilerinden Hindistan merkezli Mahindra & Mahindra, yılbaşında Hisarlar'ı alarak girdiği Türkiye pazarında ikinci büyük satın almayı da gerçekleştirdi. Mahindra & Mahindra, en büyük traktör firmalarından Erkunt Traktör'ü satın aldı.Zeynep Erkunt Armağan kim?
Yönetim Kurulu Başkanı @ Erkunt Traktör Sanayii A.Ş. Ankara doğumlu Zeynep ERKUNT ARMAĞAN ilk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Kolejinde tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur.Erkuntu kim aldı?
Erkuntu kim aldı?M&M'in, Erkunt Traktör'ün yüzde 100 hissesi için 260 milyon TL karşılığı, 3.44 kur baz alınarak 76 milyon dolar ödediği, satışla ilgili işlemlerin 30 Kasım'a kadar tamamlanacağı bildirildi. Erkunt Traktör, Hintli Mahindra & Mahindra (M&M) tarafından satın alındı.
Erkunt Döküm satıldı mı?
Erkunt Döküm satıldı mı?Mahindra & Mahindra, en büyük traktör firmalarından Erkunt Traktör'ü satın aldı. Mahindra'nın satış için 76 milyon dolar ödediği öğrenildi.
Erkunt kurucusu kimdir?
Mümin Erkunt, Almanya ve İsviçre'de yüksek mühendislik eğitimini tamamladıktan sonra Ankara'da döküm ve makine sanayi sektöründeki faaliyeti ile öne çıktı, 1953 yılında kurduğu "Erkunt Sanayi AŞ Döküm ve Makine Fabrikaları" ile dünyanın önemli otomotiv markalarının stratejik üretim ortağı haline geldi.Tolga Saylan kimdir?
TOLGA SAYLAN KİMDİR 2005 yılında Yurt İçi Satış Sorumlusu olarak Erkunt ailesine katıldı. Erkunt'ta 15 yıl boyunca, Yurt İçi Satış Müdürü, ardından Genel Müdür Yardımcısı ve son olarak da CEO olarak çalışmalarını sürdürüyor. TARMAKBİR'de Yönetim Kurulu Üyesi. Evli ve 1 çocuk babası.Erkunt Türk mü?
Erkunt Türk mü?Erkunt Traktör, 2003 yılında kurulmuş, Ankara'da üretim yapan Türk traktör markasıdır. Marka otomotiv yan sanayii alanında faaliyet gösteren Erkunt Sanayi A.Ş. kuruluşudur.
Erkunt Traktör eski sahibi kimdir?
Erkunt Traktör eski sahibi kimdir?Erkunt Sanayi 1953 yılında Ankara'da Mümin Erkunt, Erkunt Traktörü ise 2003 yılında Mümin Erkunt'un kızı ve damadı kurmuştu.