Mahle sahibi kim?
Yeni yatırımlarla büyüyecek Mahle Mopisan Yönetim Kurulu Başkanı Arnd Franz ise Türkiye'de iki üretim tesisi olan Mopisan'ın esnek üretim yapısı ile küçük miktarlı seriler için orijinal parça kalitesinde üretim yaptığını ifade etti.
Mahle Piston kimin?
Mahle Piston kimin?
İçten yanmalı motorlar için gerekli sistem ve yedek parçaları, piston sistemleri, silindir parçaları, supap sistemleri, hava ve sıvı filtre sistemlerinin tedarikçisidir. Alman firması Mahle GmbH 2011 yılında Türkiye'de faaliyet gösteren ve Motor parçaları üretimi yapan Mopisan firmasının tüm hisselerini satın almıştır.
Mahle ne üretiyor?
MAHLE Türkiye MAHLE, Konya'daki üretim tesisinde silindir gömlekleri ve piston pimleri üretiyor. MAHLE'nin diğer üretim tesisleri İzmir'de (pistonlar) ve Gebze'de (filtre modülleri) bulunuyor.
Mahle nasıl bir firma?
Mahle nasıl bir firma?
stuttgart merkezli piston ve motor aksamlari üreten ünlü firma. wilhelma karsisinda büyük bir yerleskeye sahiptir. yakıt, yağ ve hava filtreleri de son derece kaliteli olan endüstriyel filtreleme alanında da söz sahibi bir alman firması. türkiye'de mahle mopisan adı ile faaliyet göstermektedir.
Mahle ne iş yapar?
1920'den beri insan hareketliliğinde devrim yapıyoruz. Yarının mobilitesi için teknoloji sürücüsü ve otomotiv endüstrisinin lider Uluslarası gelişim ortağı ve tedarikçisi olan MAHLE Grup dünya çapında 160'den fazla tesiste faaliyet göstermektedir.
Mahle izmir ne üretiyor?
Mahle izmir ne üretiyor?
İçten yanmalı motorlar için gerekli sistem ve yedek parçaların lider üreticisi olan Mahle, piston sistemleri, silindir parçaları, supap sistemleri, hava ve sıvı filtre sistemlerinin tedarikçisi olarak faaliyet gösteriyor.
Mahle filtre kaliteli mi?
yakıt, yağ ve hava filtreleri de son derece kaliteli olan endüstriyel filtreleme alanında da söz sahibi bir alman firması. türkiye'de mahle mopisan adı ile faaliyet göstermektedir.
Filtron nasıl bir marka?
Filtron nasıl bir marka?
FILTRON, en büyük otomotiv şirketlerin orijinal filtrelerin lider tedarikçisi olan MANN + HUMMEL'in bir filtrasyon markasıdır. MANN + HUMMEL, filtrasyon teknolojisi alanında dünya lideridir.
Federal Mogul hangi ülke?
Dünyanın en büyük sanayilerinden biri olan otomotivin doğduğu yıllarda, Amerika Birleşik Devletleri Detroit'te Federal-Mogul' un temelleri atıldı. Dünya otomotiv sektörünün geleceğini şekillendirecek Federal-Mogul' un kökleri 1899 yılında Detroit'te kurulan Muzzy-Lyon şirketine uzanıyor.