Son Konular

Mahmut Mücahit Fındıklı

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.249
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
15 Ağustos 1957

Burç
Aslan

M. Mücahit Fındıklı, 15 Ağustos 1957'de Malatya'da doğdu. Babasının adı H.Tahsin, annesinin adı Kâmuran'dır.
Elektrik Mühendisi; Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümü'nü bitirdi. Müteahhitlik yaptı. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyeliğinde bulundu.
TOBB'a bağlı UMAT TÜRK AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. Orta düzeyde İngilizce bilen Fındıklı, evli ve 3 çocuk babasıdır.
22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan genel seçimlerinde AKP'den Malatya miletvekili seçilmiştir.

Mevlüt Coşkuner

Mahir Canova

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Mahmut Mücahit Fındıklı, Mahmut Mücahit Fındıklı Biyografisi, Mahmut Mücahit Fındıklı Hakkında BilgiM. Mücahit Fındıklı, 15 Ağustos 1957 yılında Malatya'da doğdu. Babasının adı H.Tahsin, annesinin adı Kâmuran'dır. Elektrik Mühendisi; Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümü'nü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
SoruCevap
S
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu işini duyunca AK Parti'ye saat 12.00'da doğum günü hediyesi vereceğim demişti. Özgür Özel düzenlediği basın toplantısı ile o hediyesini açıkladı. Özel, AK Partili Mücahit Birinci hakkında iddialarda bulundu ve Murat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “AKP’ye kuruluş yıl dönümü hediyesi” dediği açıklamasında, AK Parti’de çeşitli görevlerde bulunmuş Mücahit Birinci’nin, İBB soruşturmasında tutuklu olan Murat Kapki’ye “İftira at, 2 milyon dolar ver, buradan kurtul” dediğini iddia etti. CHP Genel Başkanı Özgür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
S
  • Soru Soru
Mahmut Mücahit Fındıklı, Mahmut Mücahit Fındıklı Biyografisi, Mahmut Mücahit Fındıklı Hakkında BilgiM. Mücahit Fındıklı, 15 Ağustos 1957 yılında Malatya'da doğdu. Babasının adı H.Tahsin, annesinin adı Kâmuran'dır. Elektrik Mühendisi; Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümü'nü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Raşid Dostum Biyografisi 29 Eylül 2014 tarihinden itibaren Afganistan Cumhurbaşkanı Yardımcısıdır. Raşid Dostum, 15 Ağustos 1954 tarihinde Afganistan‘ın kuzeyinde, Cüzcan Vilayeti’nin bir şehri olan Şibirgan’da doğmuştur. Tam adı Abdürreşid Raşid Dostum’dur. Özbek asıllıdır. 26 yaşındayken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.595
  2. Mesajlar

1. 1.679.797
  3. Kullanıcılar

1. 31.865
  4. Son üye

Geri