Malatya Kebabı Tarifi Resimli

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Kedidili Pasta

T

Haşhaşlı Çörek

<
T

theking

Resimli Malatya Kebabı tarifi
Malatya Kebabı yapılışı
Malatya Kebabı nasıl yapılır

Malzemeler:

350 gram ince bulgur
350 gram kıyma
Tuz
Karabiber

Kızartmak icin:
2 adet yumurta
Sıvı yağ


imagesmalatyakebabitarifiresimli5ad4182f1cdb4

Yapılışı:

Derin bir kaseye;ince bulguru, tuzu, karabiberi alın ve yaklaşık yarım saat yoğurun Yoğururken azar, azar su ilave ederek yumuşatabilirsiniz

Yoğurduktan sonra yine elinizi suya batırarak yuvarlak yassı kofteler hazırlayın
Kofteleri kay namış tuzlu suda yarı kıvama gelene kadar haşlayın ve suzun

Koftelerin ilk sıcaklığı cıktıktan sonra kof teleri once cırpılmış yumurtaya daha sonra una bulayarak kızgın yağda kızartın

Bir pecetenin uzerinde yağını aldıktan sonra yeşilliklerle servis yapın
 
T

Kedidili Pasta

T

Haşhaşlı Çörek

Geri
Üst Alt