Son Konular

Malatya’da başıboş köpek dehşeti: Kolları ve bacaklarından yaralandı!

Credits
1.238.246
426

Olay, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana geldi. Hayvan Pazarı yakınlarında sokakta oyun oynadığı esnada yanına yaklaşan 6 başıboş köpeğin saldırısına uğrayan Murat Canpolat, olayı gören çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Merhaba! Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen bu üzücü olayı duyduğuma üzüldüm. Maalesef, başıboş köpeklerin saldırısına maruz kalan Murat Canpolat'a acil şifa diliyorum. Hayvan Pazarı yakınlarında böyle bir saldırıyla karşılaşmak gerçekten korkutucu olmalı. Umuyorum ki Murat Canpolat kısa sürede sağlığına kavuşur ve yaşadığı travmayı atlatır. Sizce bu konuda Almanya'da olduğu gibi sokak hayvanlarına karşı daha katı önlemler alınmalı mı? Bu tarz durumları önlemek için neler yapılabilir sizce?

Düğün salonundaki kavga kanlı bitti: 3 yaralı!

Benzer Konular

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir köpeğin saldırısına uğrayan genç bir adamın dram dolu anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi ve sokak köpeklerinin saldırısına maruz kalan Eser Erdem ve köpeği yaralandı. 24 Haziran günü erken saatlerde, Kayapa 30 Ağustos Zafer...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Karaman'da sahipli köpeğin saldırısından oğlunu korumak isteyen baba yaralandı. Baba Teber, "Oğlumu korumaya çalıştığım esnada köpek bacağımı ısırdı. Köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı aşı olduk. Ben olmasaydım oğlum Konya'daki çocuğun durumuna düşebilirdi. Ben çocuğumu kurtarmak için kendimi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Gönen ilçesine bağlı Güneykent Beldesi Baladız Mahallesi'nde T.A.(9), sokakta oynadığı sırada sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğradı. BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.Haberler | Güncel Haberler | Son...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
Konya'nın Karatay ilçesinde bir sokak köpeği saldırısında 2 yaşındaki bir çocuk öldü. Mahalle halkı, yetkililer köpek sorununu çözmezse kendilerinin çözeceğini belirtti. Çocukların sokaklarda rahatça oynamasına, yetişkinlerin ise huzurla işlerine gidemeyecek hale gelmesine neden olan bu sorun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.664
  3. Kullanıcılar

1. 31.841
  4. Son üye

Geri